07 Şubat 2015 | Cumartesi

Teyit edildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda son maçı antrenman havasında geçiren Beşiktaş'ın içinde bulunduğumuz futbol dünyasında işi gerçekten çok zor. Bir yandan, kulübün efsane başkanı Sayın Süleyman Seba'nın adının verildiği ligde her zamanki centilmenliğini sürdürme çabası, bir yandan da, kulüp ve başkanı Fikret Orman için sarf edilen sözler..
Normal şartlar altında bile 1 mol'ün 22.4 litre olduğu bir ortamda, sessiz kalmak, karşılık vermemek büyük erdem. Seversin sevmezsin ama F.Bahçe kulübü tarafından Hz. Mevlana'dan esintiler içeren "Eline, beline, diline hakim olacaksın" açıklamasına sessiz kalmak büyük iş!
Açıklamanın yapılmasının ardından Başkan Orman'ı aradım. Uzun yönetim toplantısı sonrası geri döndü. "Ne diyorsunuz Sayın Başkan, karşılık verecek misiniz?" diye sordum. Nesine, neresine cevap verecekti? Tabii ki "Hayır, sessiz kalmayı tercih ediyoruz" dedi ve ekledi "Kendisini teyit etti!"
Koca koca adamların içine düştüğü durumlara bakın.. Eller, beller ve diller sokaklarda. Bu dünyada olmasa bile en kötü öte dünyada haddinizi bileceksiniz.
Neyin mücadelesi bu? Düşün artık futbolun yakasından. Çekin ellerinizi de futbol ile baş başa kalalım.
Futbolu, gerçek sahibi taraftara bırakın yoksa onlar sizleri çoktan bıraktı da sizin haberiniz yok.

Gözler bugünkü derbide
Bu hafta sonu Beşiktaş'ın Rize deplasmanından çok, F.Bahçe-Trabzonspor maçı önem taşıyor. Neyse ki, fikstür ilk kez Beşiktaş'ın lehine döndü.
Bu haftayı tarihe altın harflerle yazmak lazım, ender bulunuyor. F.Bahçe maçının sonucu, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ateşleyicisi olacaktır.
Kupadaki eşleşme ne Beşiktaş için ne de Ç.Rize için gösterge olamaz.
İki takım ziyadesi ile memnun kalmıştır maçtan. Ancak ligde mücadele farklı.
Hafta sonu ev sahibi ekibin en büyük kozu, saha kenarındaki Hikmet Karaman, Kartal'ın itici gücü ise her zamanki Demba Ba...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor