Fatih Doğan

Fatih Doğan

14 Ağustos 2014 | Perşembe

Süleyman Seba ölümsüzdür

Süleyman Seba başkanımızı, büyüğümüzü, ağabeyimizi kaybettik.
Her canlı ölümü tadacak ancak asıl olan geride Süleyman Seba gibi bir hayat bırakabilmek. Seba ölümsüzdür söylemi ne kadar da güzel duruyor.
Beşiktaş'a kazandırdığı kupaları, yaptığı tesisleri bir kenara bırakıyorum. Ve onun mümtaz şahsiyetine beyefendi karakterine selam duruyorum.
O sadece Beşiktaş'ın onursal başkanı değil Türk sporunun onursal başkanıydı.
Türk futbolunun kavgalarla, gürültülerle boğuştuğu, can çekiştiği dünyamızda sığındığımız bir liman, sırtımızı dayadığımız dağ gibiydi. Her zaman böyle nezaket ve zerafetin içinde çelik gibi bir irade ve sağlam bir duruşu nasıl barındırabildiğini hep şaşkınlıkla ama keyifle izlemiştim. Süleyman ağabeyin yeri doldurulamaz.
O yaptıklarıyla temsil ettiği değerler manzumesiyle hem kalplerimizde hem de Türk spor tarihinde yerini altın harflerle aldı.
Çok söze gerek yok Süleyman Seba gerçeğini anlamak için cenaze namazına (katılanlara) bakmak sanırım en güzel ifade olacak. Allah senden razı, mekanın cennet olsun Süleyman ağabey.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor