28 Nisan 2014 | Pazartesi

Rakipsiz şampiyon

Ersun Yanal maç öncesi soyunma odasında, "Bu maç için benden taktik beklemeyin. Çıkın kazanın" demiş. Gerçekten de kimin nerede oynayacağının çok önemi yoktu. Alınacak 1 puan dahi takımın şampiyon olmasını sağlayacaktı. Şampiyonluğun kaybedildiği Denizli maçı sonrası oluşan, "Denizli sendromu"
Rizespor karşısında da hortladı.
Fenerbahçeli oyuncular bu tip önem derecesi yüksek maçlarda gereksiz panik yapıyor.
Oysa ne gerek var? Maç başladığı gibi bitse şampiyon olacaksın!
Şampiyonluk maçının tekniğini, taktiğini yazacak değilim elbette… "O iyiydi, bu kötüydü" diyecek de değilim. Fenerbahçeli futbolcular, analarının ak sütü gibi helal olan bir şampiyonluk daha kazandı. Koca bir sezona baktığımızda; Fenerbahçe'yle yarışması gereken takımların rakip bile olamadıklarını gördük. '

Kocaman' teşekkür!

Uzun bir zamandır Nisan ayında şampiyon olan bir takım görememiştik. Sezonun başından sonuna ligi önde götüren sarı-lacivertliler, belki de tarihinin en rahat şampiyonluklarından birine kavuştu. Bu şampiyonluk için özel teşekkürü hak eden isimler var. İlk teşekkür; bu takımın çatısını kuran Aykut Kocaman'a...
Fenerbahçe'ye yeni bir sistem, yeni bir hava katan, agresif futbolu oyuncuların beyinlerine yerleştiren Ersun Yanal da teşekkürü hak ediyor.Ve tabii Mehmet Topal, Caner ve Kuyt… Her oyuncunun katkısı yadsınamaz ama bu üç isim takımı sırtında taşıdı desek yeridir. En büyük teşekkürde taraftarlara tabii ki… Yaz-kış, gece-gündüz, kadın-erkek demeden her maç stadı tıka basa dolduran taraftarlara binlerce teşekkür… Şampiyonluk herkese kutlu olsun.Bu çok özel şampiyonluğun, çok özel hikayesini çok yakında Fotomaç'ta okuyabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor