07 Nisan 2014 | Pazartesi

Eyyamcı Yıldırım!

Liberoları, stoperlere yakın oynatıp, 2. bölgeyi kalabalık tutarak maça başladı sarı- lacivertliler... Ersun Yanal, orta sahadan uzun atılacak toplarla takımını pozisyona sokmalı planlamıştı.
Ama rakibin iki stoperinin önlü arkalı oynaması, araya ve arkaya atılacak topların pozisyon olmasına izin vermedi. Aslında dün gece sahada futbol adına pek bir şey izleyemedik. Zira maçı çileden çıkaran bir hakem vardı.
Bülent Yıldırım, tribünlerin etkisi altında kalarak verdi tüm kararlarını... G.Saray'da Melo'nun 87 dakika sahada kalabilmesi tam bir skandaldır. Bu tip oyuncular Türk futbolunun marka değerini düşürüyor.

Melo problemli biri
Melo'nun kesinlikle ruhsal problemleri var. Akıl sağlığı yerinde değil. Sadece oyunu geren, her türlü çirkinliği yapan bu adamı alkışlayan G.Saray taraftarı, aynı futbolcu Fenerbahçe'de olsa ne derdi? "Senin çirkefin kötü, benim çirkefim iyi" mantığıyla bir yere varmamız imkansız. Bülent Yıldırım'ın 87. dakikada Melo'ya gösterdiği "lütfen" kırmızı kart eyyamın kralıydı.
Fenerbahçe'nin orta saha oyuncuları topu ileriye taşımakta çok zorlandılar. Dün Alper'i çok aradı sarı-lacivertliler. Emre'nin kırmızı kart görmesiyle birlikte her şey daha da zorlaştı. Ersun hoca takım 10 kişi kaldıktan sonra orta sahaya bir Salih takviyesi yapabilirdi. Yapmadı. Sow ve Emenike çok etkisiz kaldı. Sahada oynatmayan bir hakem olduğu muhakkak ancak Fenerbahçeli oyuncuların da oynamaya niyetleri olduğunu söyleyemem.
Fenerbahçe biraz erken şampiyonluk havasına girmiş. Dün gece takımda sarı kart görmeyen oyuncu neredeyse yoktu. Lig daha bitmedi.
Bu kadar cezalı oyuncuyla sezon sonu nasıl gelecek?
Yaşayıp göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor