Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

03 Mayıs 2015 | Pazar

Köprü altı suları

Ne ilk yarıydı ? İlklerin ilk yarısı oldu.
1) İlk kez F.Bahçe kornerden gol yedi.
2) Diego ilk kez ligde gol attı.
3) Balıkesir ilk sezon bir takıma ilk 45 dakikada 3 gol attı 4) F.Bahçe bu sezon ilk kez bir takımdan ilk 45 dakikada 3 gol yedi Ligle pek alacağı vereceği kalmayan Balıkesir önde 2 hücumcu ile açık futbol oynayacağını göstererek çıktı. F.Bahçe de ön liberolarından birini Alper yaparak gol iştahını başta gösteriyordu.
Balıkesir cesur başladı ama bu, savunmasının hızlı F.Bahçe hücumlarında açık vermesi demekti. Nitekim, Diego'nun şahane asisti ve Caner'in şık vuruşu ile gelen gol öncesi, taçtan başlayıp, hızlı oynanan bir aksiyonun sonucu idi.
Balıkesir'in Vargas,Isaac ve Sercan'lı hızlı hücum hattı, Gökhan rakibini kaçırınca Isaac ile golü buluverdi.
Gol öncesi Diego'ya yapılan faulü atlamak da Bülent Yıldırım'ın ayıbı oldu. Webo'nun bu takımın gerçek santraforu olduğunu ısrarla söylerken, bu maçta arkadaşlarını soktuğu pozisyonları hissediyorduk.
F.Bahçe geriye çok yaslandı F.Bahçe'nin kornerden bu sezon yediği ilk goldü Kulusiç'in attığı.
Ama maçın en iyi adamı Caner'in ortası yine Webo'nun dokunuşu ile Diego 'ya ilk lig golünü attırıyordu.
Bu golden sonra en az 4 net gol pozisyonu daha buldu 2 takım 10 dakikada, çünkü 2 takımın da orta alanı boştu. Direkt serbest vuruştan yenilen gol Volkan'ın hatası idi ama F.Bahçe, duran toplardaki becerisini Sow'un golüne de yansıtıyordu.
Orta sahanın boşalmasını Selçuk-
Alper değişikliği ile onarmaya çalıştı Kartal, Kuyt ve Emenike ile hücuma gitmeyi umarak. Emenike'nin şutu pas olunca da Sow 4-3'ü sağladı. Fenerbahçe geriye yaslandı, birçok pozisyon da buldu. Skoru korudu.
Bu ligde köprünün altında daha çok sular akar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor