Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

28 Nisan 2014 | Pazartesi

AİLEBAHÇE

1- 90+4 'te atmalar tesadüf değildi. Çünkü, son 15 dakikada 3. bölgede ligin en çok top kazanan takımını yaratmıştı ve rakibi boğuyordu Yanal.
2- Ligin ilk yarısında, attığı gollerin % 35'ini duran toptan atarak bu konuda Avrupa'nın bile en iyisi oluyordu takım.
3- Ligin 2. yarısında sakatlar artıp, duran top golleri azalınca bu sefer şut ve savunma arkası pasla gol tipine dönüyor, 'taktiği de duruma göre değiştiririm' diyordu ekip.
4- Ligin ilk yarısında maç başına 2.58 atıp, 1.13 gol yiyen takım, 2. yarıda attığı gol 2.13 'e düşünce savunmaya önem veriyor, 0.84 gol yiyerek atamadığını, "az yiyerek" dengeliyordu.
5- Takım tekmeye kafa koyan, birbirine yardım eden, dedikodusu olmayan, takımı için herşeyi yapan oyuncularla oynuyordu.
6- Normal günlerde bile Feneriumlara satış rekoru kırdıran, takımına 'Turbo' etkisi yapan bir taraftar takımı itiyordu.
7- Maç başına milletin 60-70 ikili mücadeleyi ancak kazandığı ligde, bu rakamı 100'lerin üzerine çıkaran bir savaşma ruhu ile takım mücadele ediyordu.
8- Bir aile idi onlar, taraftarından yönetimine, futbolcusundan, teknik adamına, sağlık ekibinden yardımcı kadrolara kadar.
9- AİLEBAHÇE olabilmek de analarının ak sütü kadar haklarının olduğu şampiyonluğu getiriyordu.
10- Rize maçı mı dediniz?
Oynamaları gereken maçı, oynamaları gerektiği gibi oynadılar, o kadar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor