Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

25 Nisan 2016 | Pazartesi

Mutluluğun notası; Adanaspor

Upuzun hikayedir kısa cümlelerle anlattığım bu büyük başarı. Bir solukta yazılan, bir ömür okunan... "Kozanın pamuğa, çiçeğin portakala dönüşmesi; dönüşmesinin anlatılması kadar uzun..." Bakmayın az parayla taç taktıklarına. Çok bedeli yüksektir bu başarının; meşakkatlidir! Paha biçilmez bedeller ödeyen, kocaman yüreklerin kalemiyle yazıldı çünkü... Ucuz adamlar, hem anlayamaz, hem de anlatamaz bu başarıyı. Gözyaşlarının, bu şehri önce hüzün, sonra sevinçlerle sokağa döktüğünü; hangi bedel, hangi söz anlatabilir ki!

Süper şehrin Süpermen'i
Sokakları boşaltın, sevinç seliyle geliyor Adanaspor... Mutluluğu sunmaya, "Bir olmaya, birlik olmaya", 'Süper şehrin Süpermen'i olmaya geliyor... Tek bir şehirde, iki taraftan, sevincin tarafı oldu Adanaspor. Az bedelle, öksüz olan ama eve sevinç taşıyan evlat misali... Çok beklenti ile gözyaşlarını hüzünlere sel edenlere inat... Katar katar öfkeyi değil, konvoy konvoy sevinci taşıyan tarafın adı Adanaspor... Bu şarkının notası kolay, sözü kolay... "Alkışlarla geldin, hoş geldin..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor