Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

18 Nisan 2016 | Pazartesi

Karabük çok arar

Maçın ilk dakikaları pozisyondan ziyade "sinir uçlarına dokunma hamleleriyle" başladı.Öyle ki daha 21 dakika dolmuştu ki, tam dört tane sarı kart gösterdi hakem Bülent Yıldırım. Bu maçı oynamak kadar, oynatan hakem olmak da zordu tabii ki.
İki takımın arasındaki maçın herhangi bir taraf lehine sonuçlanması kalan dört haftada büyük avantaj getirecekti. İki takım da gol pozisyonlarına girdiler.
Evsahibi ekip adına Muhammet Reis serbest vuruşu kullandı, Haydar başarılıydı. 41. dakikada ise Efecan kaleci Adriano ile karşı karşıya vurdu; Adriano mükemmel bir refleksle topu dışarı attı.

***

İkinci yarı hem Karabük, hem de Alanyaspor adına daha çok risk aldığı, pozisyonu bol, kartı bol, heyecanı bol bir 45 dakika oldu.Devre arası takıma dahil olan Kabananga, Zenke'nin al da-at dercesine verdiği pası üç metreden harcayınca hem kendisi, hem takımı büyük yıkım yaşadı. Emre Akbaba'nın düşürülmesiyle de 'suskun golcü' Ayite penaltıyla da olsa golü attı, takımını öne geçirdi. Bu gol ev sahibini kamçıladı.
Golden 10 dakika sonra bu sefer hatayı yapan Alanya defansı, cezayı kesen İlhan Depe oldu. Hemen akabinde Gökhan'ın gördüğü kırmızı kart, maçın skorununda habercisi oldu. Neticede Alanya en zorlu deplasmanda istediğini aldı.Karabükspor bu kaybı çok arar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor