Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

12 Şubat 2016 | Cuma

Karabük maden buldu

Demir çelik diyarı Karabük, geçen yıl düştüğü Süper Lig'e ara vermeden, sıcağı sıcağına dönmek istiyor. Rakibi Balıkesirspor'u kendi sahasında 3-0 gibi net bir skorla yenip, hem ilk yarının rövanşını alıp, hem de sıralamadaki puan aralığını açmış oldular. Kardemir Karabükspor kazanırken, takipçileri, Adana Demir, Göztepe, Giresunspor puan kaybettiler.
Evinde Denizlispor'u yenen V.Elazığspor, Giresunspor'u yenen Adanaspor ve Yeni Malatyaspor'u yenen M. Alanyaspor takibini sürdürdüler.

Gakkoş coştu
Yok hocası değişmiş, yok gol ayağı gitmiş, gol gücü zayıflamış, yok parasızmış, her an inişe geçecekmiş... Siz mişlere bakadurun, Vartaş Elazığspor bomba gibi girdi ikinci yarıya.
Geçen hafta 10 kişiyle 2-0'ı 2-2'ye getiren o takım, bu hafta da 1-0 geriden gelip 3-1'i yakaladı. Kimin ne hesabı var bilmem ama, Coşkun Hoca delidir-melidir, futbolu bilir, motivasyonu bilir. Bu takım, bu hocayla halkı sokağa dökecek.
Bunu görüyoruz...

Alanya ilk kez
Aralarında yapılan tüm müsabakalarda şansının tutmadığı tek takım olan Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenen M.Alanyaspor, hem rakibini, hem şanssızlığını yenmiş oldu.Yeni Malatyaspor ise son beş maçında üst üste dördüncü mağlubiyetini aldı.

22 gollü hafta
Ligin 20. haftası 22 gollü, ev sahiplerinin fazlaca kazandığı, tek beraberliğin olduğu, iki İzmir takımı, Karşıyaka ve Altınordu'nun dışarıda kazananlar olduğu bir hafta oldu.
Haftanın iki büyük sürprizi, Boluspor'un Adana Demir'i, Karşıyaka'nın da tam 8 maç sonra Samsunspor'u Samsun'da yenmeleri oldu.

Elazığspor farkı
Ligde lider olan K.Karabükspor ne içeride, ne dışarıda aldığı puanlarla ilk sırada değil ama genelde aldığı total puanlarla sıralamada lider! İçeride 11 maça çıkan V.Elazığspor 7G/3B/1M ile 24 puan toplarken, Adana Demirspor bu hafta mağlup olmasına rağmen, çıktığı 10 deplasmanda, 4G/4B/2M ile deplasmanda 16 puan ile deplasmanların lideri.
Aynı sıralamada Altınordu'nunda 10 maçta 16 puan topladığını söyleyelim.

Hoş geldin Tekke

Tam bir futbol beyefendisi, kariyer şampiyonu, "sessiz aktör"üydü futbolumuzun... İyi bir takıma, en uygun zamanda geldi. Ayağının tozuyla da takım ona, 'hoş geldin' dedi.Ona sabredilirse çok iyi yerlere gideceğini biliyoruz.
Bugün Boluspor, yarın ise...
Fatih Tekke kendini ispat edecektir.
Duruşu ve kısa sürede yaptıkları bunu gösteriyor.

Bekleyelim görelim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor