Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

22 Eylül 2015 | Salı

Yeni lider Samsunspor!

Herkes onları, "puanı silinmiş, moralsiz, iştahsız, ah-vah n'olacaklar şimdi!" diye merak ededursun, Samsunspor bu durumu tam tersine çevirdi ve artı yönde, puan olarak hanesine ekledi.
Ya şimdi, lider oldular.
Vallahi helâl olsun! Sadece takıma mı, taraftarlarına da!
Dopdolu ve takımlarına inancını hep göstererek, takımla birlikte alkışı da hakederek.

31 gol atıldı!

İlk 5 haftanın en gollü haftası 5. hafta oldu. Tam 31 gol atılan haftada gol atılmayan maç olmadı. Tam 5 takım, Elazığspor, Kardemir Karabükspor, Gaziantep BB, 1461 Trabzon ve Göztepe dış sahada 3 puan alan takımlar olurken, iç sahada; Samsunspor, Altınordu ve Şanlıurfaspor 3 puanı kaptı.
Ligin tek berabere biten maçı, Balıkesirspor-Adanaspor maçı oldu. Bu müsabakada tam 6 gol ve misafir Adanaspor'un gördüğü iki kırmızı kart vardı.

Deplasmanda coştular

Bu hafta tam bir deplasman takımları haftası oldu. Güneyde iki komşu takımın maçında, Adana Demir-Gaziantep BB maçında Gaziantep temsilcisi, Doğu'da Doğu Anadolu Derbisi'nde Yeni Malatyaspor-Elazığspor maçında Elazığspor'un yüzü güldü. İzmir'de Atatürk Stadı yeniden açıldı açılmaya da Karşıyaka henüz açılamadı (!) Yeşil-kırmızılı takım 2-0 öne geçtiği maçta sonra peş peşe goller yedi ve maçı 3-2 kaybetti. Altınordu ve Şanlıurfa evlerinde ilk kez kazandılar.

Derbinin galibi Elazığ

Doğu Anadolu'nun haftalardır merakla beklenen maçı Malatya'da oynandı. Dolu tribünler önünde oynanan müsabakada, 3 gol, iki kırmızı kart ve bol heyecan vardı. Gakkoşların tecrübeli gol ayağı Serdar Özbayraktar yine attı, takımı yine kazandı. 5.maçında 6. golünü atan Serdar bu sezonun en dikkat çeken oyuncusu konumunda.
Hakem Bülent Yıldırım'ın Traore'ye gösterdiği direkt kırmızı kart çok ağır bir karar oldu.

Muhteşem G.Antep BB

Maçın kalitesi, seyircinin kalitesi, heyecanın kalitesi 10 numara! Öyle bir adam vardı ki, baktık, onun da numarası 10 numara. Alanzinho! Ne muhteşem oynadı, ne mest etti öyle. İlk golde Alanzinho, Erkan, Kojiç ile gol olan pozisyonun devamında, aynı pozisyonu üç defa daha uyguladı. Takımının maestrosu oldu. Maçın galibi Gaziantep BB oldu ama herkes Brezilyalı ismi konuştu.
İshak Çakmak'ın frikikten attığı gol ise muhteşemdi. Oğuz, Adana Demir'in kalesinde ikinci defa frikik golü yedi. Baraj mı hatalı, kendisi mi, bir daha, bir daha seyretsin. Demirspor muhteşem taraftarı önünde, hem maçı hem yenilmezliğini hem liderliğini kaybetti!

Tebrik!
Tüm okurlarımızın mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor