Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

07 Mayıs 2015 | Perşembe

Sarı kırmızı şampiyon!

Bu yıl tam bir "Sarı Kırmızı Yıl" yaşıyoruz.
2.Lig'den iki sarı kırmızılı ekip, Göztepe ve Yeni Malatyaspor PTT 1.Lig'e şampiyon olup geldiler. PTT 1.Lig'de de Kayserispor 31. haftada şampiyonluğunu ilan etti. Her 3 şampiyonu da FOTOMAÇ Gazetesi olarak tebrik ediyoruz.
Kayserispor evinde oynayacağı Antalyaspor maçına öyle bir hazırlanmıştı ki, saha, seyirci, stat ambiansı; herkes ve her şey şampiyon olmaya odaklıydı.
Her iki takımın güç dengesi, mutlak kazanma isteği atılacak gole, sonuca en büyük engeldi.
Stres en büyük rakip oldu ve maç golsüz bitti.

19 gollü hafta!
31. hafta tam anlamıyla beraberlik haftası oldu .5 beraberliğin alındı/ bunların 4'ü 0-0 bitti. 4 ev sahibi takım kazanmayı bildi. Deplasmandan 3 puan çıkmadı, 19 gol atıldı.

Müjde Adana'dan geldi!

3 haftadır kazanamayan lider Kayserispor'a, "Artık Süper Lig'desin!" müjdesi Adana'dan geldi.
Adana Demirspor-Samsunspor maçının sonucu Kayserispor'u 24 saat sonra da olsa, kazanmadan; matematiksel olarak da Spor Toto Süper Lig'e çıkartmış oldu.

Ankara'da düello var!
HAFTALARDIR bocalayarak, ite-kaka ikinciliğini sürdüren Adana Demirspor 8 günde 7 puan kaybetti ve yerini Osmanlıspor'a kaptırdı. Bu hafta oynanacak olan Osmanlıspor-
Adana Demirspor maçı belki de tüm sezona bedel bir mücadeleye sahne olacak. Kazananın Süper Lig'e çıkma yolunda büyük avantaj yakalayacağı maç nefesleri kesecek.

Manisa direnişi!
ÜSTTE nasıl bir ikincilik kapışması varsa, aşağıda da son 3'e girmek istemeyen 3 takımın rekabeti var. Orduspor'un daha lig başlarken salladığı teslim bayrağını, bakalım son 3 hafta hangi iki takım sallayacak?
31. haftada Buca'da kozlarını paylaşan iki takım 1-1 berabere kaldı, yenişemedi.

OOOO, 32.haftaya bak!
32. hafta sırat köprüsü maçlara sahne olacak. Osmanlı-
Adana Demir, Ş.Urfa-Alanya, Samsun-Buca, Manisa-Altınordu, G.Antep BB-Denizli, Adana-Antalya nefesleri kesecek.
Üstte de, altta da kor gibi maçlar bizleri bekliyor.

Sarı kırmızı şampiyonlar!
BU yıl 2. Lig Kırmızı ve Beyaz grupta çok enteresandır, iki sarı kırmızılı takım, Göztepe ve Yeni Malatya şampiyon oldu ve PTT 1. Lig'e terfi ettiler.
Her iki takımın da gelecek sezona çok renk getireceğini, yarışın içinde olmak isteyeceğini, seyirci ortalamasına yüzde 30 katkı yapacağını düşünüyorum.
Şampiyonluk apoletli iki takımımıza da PTT 1. Lig'e hoş geldiniz demek istiyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor