26 Ekim 2013 | Cumartesi

Keskin viraj

Bir tarafta bu sezon iç sahada oynadığı maçların hepsini kazanan Akhisar, diğer tarafta son 4 maçında 8 puan kaybeden Beşiktaş.. Sadece bu açıdan bile bakacak olursak zor bir 90 dakika olacak.
Sezona fırtına gibi giren ve 4'te 4 yapan siyah-beyazlılar, ardından oynadığı 4 maçta 1 galibiyet alabildi. Evsahibi Aksihar ise deplasmanda kötü bir grafik çizmesine karşın, sahasında bir puan bile kaptırmadı.
Beşiktaş, son dönemde sıkıntılı günler geçiriyor. Özellikle sakat oyuncu sayısının fazlalığı, Bilic'i kara kara düşündürüyor.
Kim bu eksikler? Sivok, Necip, Eneramo, Muhammed, Dentinho, İsmail ve Uğur kadroya alınmadı.. Eğri oturup, doğru konuşalım; bu isimler arasında Sivok ve Necip dışında, diğer oyuncuların 'çok da önemli' olduğunu söyleyemeyiz..
Ancak eksikler bu kadarla sınırlı değil.. Sakatlıklarına rağmen kadroya alınan Holosko, Oğuzhan, Atiba, Escude ve Ömer Şişmanoğlu'nun durumları belirsiz..
Bu isimler arasında Oğuzhan, Atiba ve Escude'nin yoklukları ise; saha içerisinde bir hayli 'hissedilecek' türden..

Bilic daha isyan etmedi
Daha sezonun sadece 8 haftası geride kalmışken bu kadar oyuncudan yoksun kalmak bir teknik direktör adına kötü bir durum..
Gerçi Bilic'in bir gün bile "Kadrom yetersiz" dediğini duymadım ama böyle giderse Hırvat çalıştırıcı birkaç haftaya kalmaz buna benzer isyanları yavaş yavaş dillendirmeye başlar!
Neticede Akhisar maçı, Beşiktaş için keskin bir viraj.. Hem kötü gidişe dur demek, hem zirveden uzaklaşmamak, hem bozuk moralleri düzeltmek istiyor siyah-beyazlılar..
Akhisar'a karşı alınacak bir galibiyet; tüm bu sıkıntıların hafifletilmesi anlamında ilaç olacaktır Kara Kartal'a.. Doğrusu "Yaralı Kartal"a da böyle bir "ilaç" gerekiyor..
Bilic'in de üç hafta aradan sonra yeniden yedek kulübesinde oyuncularını motive edeceğini düşünürsek; Beşiktaş'ın, Manisa'dan galibiyetle ayrılma ihtimalinin rakibine oranla bir "tık" daha fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor