Barış Dinçarslan

Barış Dinçarslan

16 Mart 2013 | Cumartesi

Anlatmaya gerek yok

Kısmen gölgede kalmış bir kulübü analiz etsem işim çok kolaydı ama Real Madrid'e ne yazsam zaten biliyorsunuz.
Bu yüzden taktik-teknik anlatmaya gerek yok... Her hafta 100'den fazla ülkede lig maçı canlı yayınlanan eflatun-beyazlılara, İspanyol temsilcisi demeye de dilim varmıyor. Onlar artık başlı başına dünya takımı...
Kuradan önce Malaga'ya; PSG'ye, o da olmadı Juventus'a bile razıydık ancak Real Madrid ilgi alanımızın komple dışındaydı.
Çünkü La Liga'dan kopan rakibimiz sadece Devler Ligi'ne odaklandı.
Üstelik Jose Mourinho, 10 sezondur bu kupada finale dahi çıkamayan Los Galacticos'la mutlu sona ulaşıp, 3 farklı kulüple Devler Ligi'ni kaldıran tek hoca olmanın hayaliyle yaşıyor.

Kupayı çok istiyorlar
Portekizli çalıştırıcının diğer amacıysa sene başında kendisini sürekli ıslıklayan, pek de sevmeyen Real Madrid taraftarıyla yarım kalan hesabı kapatıp, sezon bitiminde bir başka büyük kulübün yolunu tutmak.
Sırf bu uğurda takımdaki bazı İspanyol futbolcularla yaşadığı ego savaşında ateşkes bile ilan etti.
Kısacası rakibimiz her şeyiyle şampiyonluğa odaklanmış durumda.
Tabii onlar çok istiyor diye enseyi karartmaya da gerek yok.
Futbolun tarih kitapları nice sarıkırmızı destanlarla dolu... Baktık geçemiyoruz turu, 'canınız sağ olsun Aslanlar' der, çeyrek final
gururu için teşekkür ederiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor