Ali Erdoğan

Ali Erdoğan

21 Ağustos 2012 | Salı

Çapa'nın oyunu

Yeni sezon... Yenilenmiş Gençlerbirliği ve MP Antalyaspor...
Yenilenmiş 19 Mayıs Stadı zemini... Futbol olarak yeni bir şey yok. Sezon başı olduğu için her iki takımda da uyum sorunu var.
Antalyaspor'da orta sahada yaratıcı özelliği olan Uğur İnceman ve İbrahim Dağaşan; Tita, İsaac, Diarra gibi süratli futbolculara istedikleri topları atamadılar. Gençlerbirliği'nde ise Azofeifa ağırlığını koyamadı.
MP Antalyaspor daha çok sağ kulvarı kullanıp, sonuca gitmeye çalıştı. Tehlikeli pozisyonlar bulmasına rağmen fırsatları değerlendiremedi.

Hamleler doğruydu
Geçen sezonun eni iyi isimlerinden dün ise sahada fazla görünmeyen Tita'nın faul atışında Uğur İnceman, takımını öne geçirdi. Bu golden sonra Gençlerbirliği'nin hocası Fuat Çapa, Jimmy'nin yerine Oktay Delibalta, uzun boyuna rağmen rakip takımın defansını rahatsız etmeyen Lekic'in yerine ise Artun hamlesini yaptı.
Bu değişiklik Gençlerbirliği'nin oyuna ağırlığını koymasına neden oldu. Oktay beraberlik golünü atarken, Ermin Zec'in attığı golün de pasını verdi.
Uzatmalarda yine Zec sahneye çıktı ve üçüncü golü attı.
Bir maçın kazanılmasında futbolcular kadar teknik direktörün hamlesi de çok önemli. Fuat Çapa, hamleleriyle maçı 10 dakikada kazanmasını bildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor