Maç Sonuçları

F.Bahçelileri kızdıracak açıklama

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olarak kupadan elenen Çorumspor'un tecrübeli oyuncusu Abdullah Karmil'in maç sonu röportajı dikkat çekti.

Giriş: 27 Ekim 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 27 Ekim 2016, Perşembe 22:36

Çorumsporlu Abdullah Karmil, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor maçı sonrası yaptığı yorumda 2010-11 sezonu tartışmalarına gönderme yaptı. 28 yaşındaki defans oyuncusu, "7 şampiyonluğu olan Trabzonspor'" ifadelerini kullandı.

"7 ŞAMPİYONLUĞU OLAN BİR TAKIM"
Abdullah Karmil'in açıklamaları şöyle: "Trabzonspor'u burada ağırladığımız için hem takım, hem taraftar olarak büyük heyecanımız vardı. Sonuçta 7 şampiyonluğu olan bir takımı Çorum'da ağırladık. Maça da hızlı başladık. Golü de bulduk. Trabzonspor'un büyüklüğünü biliyorduk. Haddimizi bilerek oynadık. Trabzonspor yüksek toplarla etkili olmaya çalıştı. Mağlup olduk ama arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Trabzonspor gibi büyük bir takıma karşı elimizden geleni yaptık. Ben takım olarak bu ligin üzerinde olduğumuzu düşünüyorum.Trabzonspor'a kupada başarılar diliyorum. Gönlümüz şampiyon olmasından yana. Umarım şampiyon olacaklardır. " Abdullah Karmil daha önce 1461 Trabzon'da forma giymişti.