Maç Sonuçları

Aslan kupada Akhisar virajında

Sarı-kırmızılı takım, çeyrek final rövanş maçında Akhisar'ı konuk edecek. ATV'den yayınlacak maç 18.15'te başlayacak. G.Saray, mücadeleye alt yapı teknik direktörü Orhan Atik yönetiminde çıkacak.

Giriş: 02 Mart 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 02 Mart 2016, Çarşamba 02:25
Avrupa'da n elenen, ligde zor bir dönemden geçen Galatasaray, tutunacat tek dalı olarak gördüğü Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün sahasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. TT Arena'da yapılacak maç, 18.15'te başlayacak ve ATV'den HD kalitesinde yayınlanacak. Müsabakayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Mustafa Denizli'nin istifası sonrası takımın başında yer alacak isim de dün açıklandı. Sarı-kırmızılılar, Akhisar sınavı ile bundan sonraki Süper Lig ve kupa mücadelerine alt yapı teknik direktörü Orhan Atik yönetiminde çıkacak.

Ligde kolay maçı yok
Öte yandan Galatasaray'ı bekleyen bir diğer sıkıntı ise zorlu maç periyodu... Sezonu bir an önce bitirmek isteyen Aslan'ın ligde 2'si derbi olmak üzere 11 karşılaşması bulunuyor. 20 Mart'ta F.Bahçe'yi konuk edecek G.Saray, 8 Mayıs'ta da Beşiktaş'ı ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar, yapacağı 11 maçın 6'sında ilk yarıda puan kaybı yaşamıştı. F.Bahçe, Rize ve Beşiktaş'a yenilip Antalya, Kasımpaşa ve Kayserispor ile de berabere kalmıştı.