Maç Sonuçları

Dostça bitti

Amed Sportif'e konuk olan Kanarya'ya galibiyet için 3 gol yetmedi. Dostluk havasında geçen maçın kazananı olmadı

Giriş: 10 Şubat 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 10 Şubat 2016, Çarşamba 02:06
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler ile yenişemedi. Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisiz yapılan karşılaşma 3-3'lük eşitlikle sona erdi. İki takım da kupada namağlup unvanlarını devam ettirdi. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada ev sahibi ekip iki kez yakaladıı üstünlüğünü koruyamadı. Dostça görüntüler maça ayrı bir önem kazandırdı.



Adrese teslim etti
Mücadelede gol perdesini Amed Sportif açtı. 10. dakikada Şehmus, takımını 1-0 öne geçirdi. Sarı-lacivertliler bu gole 14. dakikada genç Ramazan Civelek ile yanıt verdi. Fernandao, 44'te Şener'in nefis ortasına vurduğu kafa ile durumu Kanarya lehine 2-1 yaparken, devre böyle sonuçlandı.

Rövanş 1 Mart'ta
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Amed Sportif, 68'de Ferdi, 70'de ise sahanın yıldızlarından Yusuf'un golleriyle karşılaşmada bir kez daha üstün duruma geçti. İkinci kez yenik duruma düşen Fenerbahçe, 76'da Volkan Şen'le skoru eşitledi; maç 3-3 sona erdi. Bu mücadelenin rövanşı 1 Mart Salı günü Kadıköy'de oynanacak. Maçın saati ise Futbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak.