Maç Sonuçları

Kanarya avantaj peşinde

Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında sarı-lacivertliler Amed Sportif ile Diyarbakır'da karşılaşacak. A Haber'in yayınlayacağı maçta Kanarya'nın hedefi tur kapısını aralamak

Giriş: 09 Şubat 2016, Salı 00:00 Güncelleme: 09 Şubat 2016, Salı 01:35
Türkiye'nin Kupası Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bugün başlıyor... 8 takımın büyük kupa için mücadele vereceği maçların startı Diyarbakır'da verilecek. Hafta sonu Antalyaspor'a 4-2 yenilerek şok yaşayan Fenerbahçe, Amed Sportif ile 13.00'te DİSKİ Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi A Haber naklen ekranlara getirecek. Sarı-lacivertliler bugünkü karşılaşmayı kazanarak İstanbul'a avantajlı şekilde dönmek istiyor. Teknik direktör Vitor Pereira da lig ve Avrupa maçlarını da düşünerek rotasyonlu bir kadroyu sahaya sürecek. 11'de hem gençler hem de tecrübeli isimleri harmanlayacak.

Seyirci alınmayacak
Hırslı
bir teknik adam olan Vitor Pereira kupa maçlarına en çok önem veren isimlerin başında geliyor. Portekizli hoca bu sebeple rakibi 2 alt lig ekibi olmasına rağmen takımın yıldızlarını da Diyarbakır'a götürecek. Fenerbahçe'nin bugünkü kadrosunda Kjaer, Kadlec, Şener Özbayraklı, Josef gibi futbolcuların forma giymesi bekleniyor. Amed'in cezası nedeniyle seyirci alınmayacak. F.Bahçe taraftarı da stada giremeyecek.

Sabah uçacak hemen dönecek

Sarı-lacivertlilerin bugünkü Amed Sportif maçı öncesi seyahat programı belli oldu. Fenerbahçe kafilesi bu sabah 09.00'da karşılaşma için Diyarbakır'a uçacak. Kanarya havaalanından direkt stada geçecek ve maç saatini beklemeye koyulacak. 13.00'te başlayacak karşılaşma 15.00'te sona erecek. F.Bahçe maç bitimi de hemen havaalanına geri dönecek ve İstanbul'a gelecek. Kanarya yarın ara vermeden ligdeki Kasımpaşa maçının hazırlıklarına start verecek.