Maç Sonuçları

Amaç turu geçmekti

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Antalyaspor'u 1-0 yenerek, çeyrek finale yükseldikleri maça ilişkin, turu iyi bir oyunla geçtiklerini söyledi.

Giriş: 31 Ocak 2016, Pazar 00:00 Güncelleme: 31 Ocak 2016, Pazar 20:45
Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalyaspor'un oynadıkları ilk lig maçına göre daha sert ve organize bir takım olduğunu ifade etti.

İlk yarı Antalyaspor'un oyunu karşısında kontrolü ellerine alamadıklarını belirten Kocaman, ikinci yarı bu durumun tam tersi olduğunu dile getirdi. Kocaman, ikinci yarının başından itibaren doğru oynamaya başladıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Baskı yaratmaya çalıştık. Antalyaspor bu duruma dirense de özellikle organize halimiz ve fizik gücümüz karşısında yapacak çok bir şeyleri yoktu. Maçın ve turun kapısını açan golü, müsabakanın sonunda da olsa atmayı başardık. Tüm Konyalılara armağan olsun. Temel amaç turu geçmekti. Turu da gerçekten kuvvetli bir oyunla geçtik."

Maçın başından sonuna kadar destek veren taraftara da teşekkür eden Aykut Kocaman, mükemmel bir taraftar topluluğunun olduğunu aktardı.

Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ise iki takımın da iyi mücadele ettiğini söyledi.

Sonucun daha da farklı olabileceğine dikkati çeken Morais, "Maçın son dakikalarında yediğimiz golle kaybettik. Yapacak bir şey yok. Bugün maç bizim lehimize sonuçlansaydı da adil bir durum olacaktı. Rakibimiz kendi sahasında oynamanın avantajını iyi değerlendirdi" ifadelerini kullandı.