Maç Sonuçları

Kupa Aslanı

Cimbom, 3. Lig ekibi Kastamonuspor'u Sinan Gümüş (3) ve Jem Karacan'ın golleriyle yenip moral buldu

Giriş: 27 Ocak 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 27 Ocak 2016, Çarşamba 13:36
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son maçında daha önce gruptan lider çıkmayı garantileyen Galatasaray, sahasında Kastamonuspor'u farklı yendi: 4-1. Sinan Gümüş'ün 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta Aslan'ın diğer sayısını Jem Paul Karacan kaydetti. Kastamonu'nun tek sayısını ise Fatih Özçelik kaydetti. Karşılaşmada Yasin Öztekin'in bir frikiği de direkten döndü. Kupada 6'da 5 yapıp yenilmeyen Cimbom, 16 puanla grubu lider bitirip son 16'ya kaldı.



Rakip Gaziantep
Galatasaray, hafta sonu ATV, A Haber ve A Spor'un HD kalitesinde 'şifresiz' ekranlara getireceği top 16 turunda F Grubu'nu ikinci sırada bitirmesi kesinleşen Gaziantepspor ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena Stadı'nda hafta sonu oynanacak maçın günü ve saati daha sonra açıklanacak.

Kastamonu TT Arena'da yalnız değildi
Türk Telekom Arena, dün akşam adeta Kastamnouspor 1966'nın sahası gibiydi! Grupta 4 puanla son sırada yer alan takımlarını desteklemek için TT Arena'da yerlerini alan kırmızı-siyahlı taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümü ve yanındaki tribünü büyük ölçüde doldurdu. Kastamonulular, yenilgiye rağmen takımlarını destekledi. Galatasaraylılar ise maça ilgi göstermedi.

Denizli'den 10 değişiklik
G.Saray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligdeki Osmanlıspor karşılaşmasının 11'inden sadece Sinan Gümüş'ün yer aldığı bir kadroyla takımını sahaya sürdü. Muslera, Hamit, Donk, Burak, Hakan Balta ve Cenk Gönen maç kadrosuna alınmadı. Denizli, sağ bek olarak Molde'den transfer edilen Martin Linnes'i yine kupada 11'de oynatırken Norveçli futbolcuyu ön liberoda değerlendirmesi dikkat çekti.