Maç Sonuçları

A Spor'da kupa şöleni

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur heyecanı 49 maçla başlıyor... Tam 8 karşılaşma naklen ve şifresiz A Spor ekranlarında olacak

Giriş: 22 Eylül 2015, Salı 00:00 Güncelleme: 22 Eylül 2015, Salı 01:59
Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci tur heyecanı başlıyor. Bugün 15, yarın ise 34 karşılaşma oynanacak olan Türkiye Kupası'nda, Türkiye'nin Spor kanalı A Spor, maçları HD kalitesi ve şifresiz olarak ekranlara getirecek. Türkiye'nin dört bir köşesine yayılan Ziraat Türkiye Kupası heyecanı, nefes kesen maçlara sahne olacak. Geçtiğimiz günlerde 1 yaşına giren ve bu kısa süre içinde en çok izlenen spor kanalı olan A Spor, tam 8 zorlu mücadeleyi HD kalitesiyle ve şifresiz olarak ekranlara getirecek. Bugün 4, yarın da 4 maçı naklen yayınlayacak olan A Spor; bunun dışında 3 karşılaşmayı da banttan verecek.

KAZANANLAR ÜÇÜNCÜ TURA YÜKSELECEK
Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakaları bugün ve yarın oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak karşılaşmaları kazanan takımlar, üçüncü tura yükselecek. Üçüncü turda da yine tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçları kazanan takımlar ise tur atlayacak ve 4'er takımdan oluşan 8 grupta oynamaya hak kazanacak.