Maç Sonuçları

TFF'de kupa toplantısı

Futbolda Bursaspor ile Galatasaray arasında 3 Haziran Çarşamba günü Bursa'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde toplantı yapıldı.

Giriş: 22 Mayıs 2015, Cuma 00:00 Güncelleme: 22 Mayıs 2015, Cuma 18:30
TFF'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Bursa Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürü Ömer Koparan, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Osman Malakçı, Galatasaray Kulübü temsilcisi Cenk Ergün, Bursa Atatürk Stat Müdürü Varol Çorapçıgil, Bursaspor Kulübü e-bilet Sorumlusu Sedat Şen ile federasyon yetkilileri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantı sonucunda finalin oynanacağı Bursa Atatürk Stadı'nın her iki kulüp taraftarlarına eşit şekilde bölünerek tahsis edilmesi, bilet fiyatlarının da kale arkaları 50, maraton 100, kapalı tribünün 150 liradan satılması kararlaştırıldı. Taraftarlar, maç biletlerini TFF'nin "www.tff.org" adresli sitesinden ilan edilecek tarihte satın alabilecek.

Karşılaşmadan bir gün önce de Bursaspor ile Galatasaray takımlarının teknik adam ve kaptanları ortak basın toplantısı düzenleyecek.