Maç Sonuçları

Bursa sahasında avantajı yitirdi

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında G.Birliği deplasmanda Mervan ile öne geçti. Yeşil-beyazlılar, Serdar Aziz'le ancak beraberliği kurtarabildi

Giriş: 05 Mart 2015, Perşembe 00:00 Güncelleme: 05 Mart 2015, Perşembe 02:15
Bursaspor, Türkiye Kupası'nda finale ev sahipliğini yapacağı için büyük önem verdiği Gençlerbirliği karşılaşmasında aradığını bulamadı. 12. dakikada Josue'nin pasında Volkan Şen karşı karşıya kaldı, kaleci Ferhat'ın üzerinden aşırttı, Ahmet Çalık çizgiden çıkardı. 20'de Aziz karşı karşıya auta attı. 37'de Volkan Şen vurdu, kaleci Ferhat bir kez daha başarılıydı ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Volkan Şen kırmızı kart gördü
Gençlerbirliği ikinci yarıya golle başladı. 49'da Hleb'in olgunlaştırdığı atakta Uğur topu aktardı, Mervan Çelik de ağlarla buluşturdu: 0-1. Bu golle şoke olan Timsahlar beraberlik için saldırdı. 59'da Serdar Aziz ağları havalandırdı. 90'da Hleb'in sert faulüyle ortalık karıştı, Volkan Şen kırmızı kartla atıldı. Çeyrek finalin ilk ayağı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

GÜNEŞ İSYANI: NAMOĞLU BİR ANLATSIN
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası hakemlere patladı. İşte deneyimli çalıştırıcının o sözleri "Normalde hakemlerle ilgili konuşmayı pek sevmiyorum. Ancak Yusuf Namoğlu bize genel anlayışını anlatsın, biz de ona göre oynayalım. Yardımcı hakem sarı ve kırmızı kartı neye göre gösteriyor öğrenelim. Gosso yardımcı hakemin gözü önünde tekme atıyor onu atmıyosun. Benim oyuncum devreye girince kırmızı çıkıyor"