Maç Sonuçları

"Nasip değilmiş"

Ziraat Türkiye Kupası'nda, grup aşamasına kalan Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Cizrespor'da, Teknik Direktör Yahya Ünal, "Gönlümüzde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi bir takımı Cizre halkıyla buluşturmak vardı. Nasip değilmiş" dedi.

Giriş: 07 Kasım 2014, Cuma 00:00 Güncelleme: 07 Kasım 2014, Cuma 19:25
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından Cizre'de gazetecilere açıklama yapan Ünal, H grubunda Torku Konyaspor, Giresunspor ve Gençlerbirliği ile eşleştiklerini söyledi.

"Dört Büyük"lerden bir takımla eşleşmek istediklerini ancak iyi bir gruba düştüklerini belirten Ünal, "Gönlümüzde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi bir takımı Cizre halkıyla buluşturmak vardı. Nasip değilmiş. Yine de eşleştiğimiz takımlar, Süper Lig'in güzide takımlarından. Biz de sahaya çıkıp elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız" diye konuştu.

Hedeflerinin grupta başarılı performans sergilemek olduğunu ifade eden Ünal, tek dezavantajlarının federasyonun vermiş olduğu ceza nedeniyle kendi sahalarında maç yapamamak olduğunu savundu.