Maç Sonuçları

A Spor'la gruplara

Ön eleme turlarından başlayan Türkiye Kupası'nda heyecan giderek artıyor. 3. Tur'da bugün oynanacak 5 maçla gruplara kalan 32 takım belli olacak

Giriş: 05 Kasım 2014, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 05 Kasım 2014, Çarşamba 00:38
Futbolun Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a kadar yayıldığı amatör-profesyonel takımların mücadele verdiği Türkiye Kupası'nda 3.Tur karşılaşmaları bugün sona eriyor. Programdaki 5 maçtan 2'si ilk günden beri yurdun dört bir yanından her şartta kaliteli yayınlarıyla takdir toplayan A Spor'da olacak. A Spor, saat 15.00'te başlayacak Manisaspor-Zonguldak Kömürspor maçını naklen ekranlara taşıyacak. Kupada 3. Tur'un kapanış mücadelesi de A Spor'da olacak. Başakşehir-Ümraniye karşılaşmasını 18'den itibaren A Spor'dan takip edebilirsiniz.

3 MAÇ DAHA VAR
Türkiye Kupası'nda A Spor'un yayınlayacağı 2 maç harincinde 3 karşılaşma daha oynanacak. Saat 13.00'te başlayacak mücadelede Balçova Yaşamspor sahasında Elazığspor'u konuk edecek. Aynı saatte Bayburt İl Özel İdare'nin rakibi ise Bucaspor olacak. 15.00'te ise Adana Demirspor evinde Sandıklıspor ile karşı karşıya gelecek tura yükselecek.

3 puan=40 bin $
Kupada bu sezon ödül dağıtım kriterleri de düzenlendi. Buna göre grup aşamasına kalan 32 takım 'katılım bedeli' olarak 40'ar bin dolar alacak. Grup maçlarında galibiyetlere 40 bin, beraberliklere ise 20 bin dolar ödenecek

Devler de sahne alıyor
Kupada eleme maçlarının ardından grup aşamasına ulaşıldı. Bugün turu geçecek 5 takım daha önce grup safhasına gelen 22 takıma eklenecek. Ayrıca geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'i ilk 5 sırada bitiren 5 takım (F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş, Trabzon ve Sivas) gruplardan kuraya katılacak.

İlk 2 sıradakiler son 16'ya kalacak
Türkiye Kupası'nda 32 takım 4'erli 8 gruba ayrılacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek.

Kura çekimi Cuma 14.00'te
Türkiye Kupası'nda bugünkü 5 maçla 3. Tur karşılaşmaları tamamlanacak. Ardından gözler grup aşamasına çevrilecek. 32 takımın katılacağı kuralar cuma günü saat 14.00'te çekilecek. Gruplarda ilk maçlar 3 Aralık tarihinde oynanacak, 4 Şubat 2015'te sona erecek.

GRUPLARA KALAN 27 TAKIM ŞÖYLE
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş Trabzonspor, Sivasspor, Karagümrük, Giresunspor, Diyarbakır BB, Altınordu, Eskişehir, Sivas 4 Eylül, Keçiörengücü, Gaziantep, Ankaragücü, G.Antep BB, Samsunspor, Bursaspor, Çaykur Rize K.Karabük, Kayserispor, Sarıyerspor Torku Konya, Mersin İY, Cizrespor, Tuzlaspor, G.Birliği ve Akhisar Bld.

AVCI: Gruplara kalmak istiyoruz
İstanbul Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı bugünkü Ümraniyespor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Türkiye Kupası'nda bugüne kadar birçok sürpriz yaşandı. Biz de bunlardan birine kurban gitmek istemiyoruz. Ümraniyespor karşılaşmasını çok ciddiye alıyoruz. Daha önce kupada final oynayıp kaybetmiştik yine o aşamalara gelmek istiyoruz" dedi. Başakşehir'in hocası, maçta fazla rotasyon yapmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.