Maç Sonuçları

Olimpiyat kardeşliği

Genç oyuncularla mücadele eden G.Saray, Medical Park Antalya ile 0-0 berabere kaldı, iki takım da kupada yarı finale yükseldi

Giriş: 13 Şubat 2014, Perşembe 00:00 Güncelleme: 13 Şubat 2014, Perşembe 01:51
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Medical Park Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak B Grubu'nu 11 puanla ikinci sırada bitirdi. Sarı-kırmızılı takım bu sonuçla yarı finalde A Grubu birincisi Bursaspor ile eşleşti. B Grubu'nu 12 puanla lider tamamlayan Medical Park Antalyaspor ise yarı finalde A Grubu ikincisi Eskişehirspor'a rakip oldu.

ESAME LİSTESİNDE YANLIŞLIK
Karşılaşma TT Arena Stadı'nın çimleri bakımda olduğu için Olimpiyat Stadı'nda oynandı. Ancak esame listesinde stadın isminin TT Arena olarak yazması dikkat çekti. Yarı finali garantileyen iki takım da stressiz bir futbol sergiledi. 32'de Semih Şentürk ceza sahası dışından sert vurdu. Kaleci Aykut'tan dönen topu Serdar tamamladı, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

FORNEZZİ GÜNÜNDE
39'da Oğuzhan'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Fornezzi son anda topu kornere çeldi. 60'da Berk İsmail, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top Fornezzi'den döndü. 73'te Emre Çolak'ın ceza sahasına ortaladığı topla buluşan Burdisso vurdu, Fornezzi yine başarılıydı. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.