Maç Sonuçları

Kartal'dan erken veda

Ev sahibi takım, iki dakikada attığı iki golle rahatladı. Holosko farkı bire indirdi ancak Beşiktaş'ın tüm çabası elenmesine engel olamadı

Giriş: 13 Aralık 2012, Perşembe 00:00 Güncelleme: 13 Aralık 2012, Perşembe 02:28
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek gruplara kaldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Antalyaspor, 20'de Murat Duruer, 22'de Ömer Şişmanoğlu'nun golleriyle bir anda farkı ikiye çıkartarak rahatladı. Kalesinde iki dakika içinde gördüğü iki golle şok olan siyah-beyazlılar, son haftaların formda ismi Holosko ile 29'da farkı bire indirdi. İlk yarı bu skorla kapanırken, ikinci devre yine karşılıklı ataklarla geçti.

Mehmet Özdilek'in ilk galibiyeti
Teknik direktör Samet Aybaba; Olcay, Necip ve Batuhan'ı sahaya sürerek maçı çevirmeye çalıştı ancak bu çabası da yetersiz kaldı. Ev sahibi ekip, ligde 5-3 yenildiği rakibini 2-1'le geçerek hem rövanşı aldı hem de tur atladı. Geçen sezon 4. turda Türkiye Kupası'na veda eden Kartal, bu sezon da 5. turda elendi. Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de Beşiktaş'a karşı 11. resmi maçında ilk galibiyetini dün akşam almayı başardı.

FATİH DOĞAN