Maç Sonuçları

"G.Saray bizi küçümsedi"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray gibi güçlü bir takıma karşı başarı elde ettiklerini ve camia olarak mutlu olduklarını söyledi.

Giriş: 11 Aralık 2012, Salı 00:00 Güncelleme: 11 Aralık 2012, Salı 22:18
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı 2 – 1 yenerek kupa dışına iten 1461 Trabzon'da teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, "Favori tabiî ki Galatasaray'dı. Takım argümanları çok farklı, güçlü bir takımla oynayacağımızın bilinciyle geldik. Biz de belli bir eğitim almış, bazı zamanlarda başarılar elde etmiş bir takımız. Kontra yapma gücü, yüksek bir takımız. Bu güçlü takıma karşı başarı elde ettik. Camia olarak mutluyuz." diye konuştu.

Takımının galibiyet golünü kaydeden kaptan Emrullah Kokoç, Galatasaray'ın favori olarak gösterildiğini; ama maçların oynanmadan kazanılmadığını dile getirdi. Kokoç, "Arkadaşlarım aslanlar gibi mücadele etti. Onları tebrik ediyorum." dedi.

Abdullah Karmil ise Galatasaray'ın kendilerini küçümsediğini dile getirerek, "Ağır defans oyuncularını egale etmek istiyorduk, iki golü de öyle bulduk. Maçın sonlarına doğru hakemin de katkısıyla üzerimizde baskı kurdular. Allah'ın yardımıyla Galatasaray'ı eledik." ifadelerini kullandı.