Maç Sonuçları

Sivas 'güngördü'

İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci devresinde Sivasspor fırtınası vardı A Haber'in naklen yayınladığı maçta Eneramo ve Erman işi bitirdi

Giriş: 01 Kasım 2012, Perşembe 00:00 Güncelleme: 27 Kasım 2012, Salı 17:07
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Süper Lig ekiplerinden Sivasspor deplasmanda İkinci Lig temsilcisi İstanbul Güngörenspor'u 2-0 mağlup etti ve turu geçen taraf oldu. Mimar Yahya Baş Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk yarısında gol olmadı. İkinci yarıda baskı kuran Sivasspor'un gollerini 56. dakikada Michael Eneramo ve 59. dakikada Erman Kılıç kaydetti. Mücadelede iki takım da as kadroları ile sahada yer aldı. Bu sonuçla Sivasspor bir üst tura yükselirken İstanbul Güngörenspor kupaya veda etti.

GALİBİYET ÖNEMLİYDİ
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'na büyük önem verdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Güngören'i ikinci yarıdaki iyi oyunumuzla geçtik. Bu maçlarda oyuna motive olmak zordur. Ancak net bir galibiyet aldık. Kupa önemli hedeflerimizden biri. Sivas şehrine bu sezon kupa şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz..."

PLANIMIZDA KUPA YOKTU
Kupada Sivasspor'a 2-0 yenilerek elenen ve kupaya veda eden İstanbul Güngörenspor'da teknik direktör Abdulkadir Durmaz, PTT 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen bir takım olduklarını ve bu nedenle Ziraat Türkiye Kupası'nın planlarının içinde olmadığını söyledi. Durmaz, "Yine de iyi oynadık" dedi.

HIRSIMIZI HERKES GÖRDÜ
Sivasspor kupada Güngören'i saf dışı bırakırken gollerden birine imza atan Eneramo bu sezon kupa şampiyonluğu yaşamayı çok istediklerini ifade ederek şunları söyledi: "Güngören önünde ne kadar hırslı olduğumuzu gösterdik. Rakibimiz oldukça dirençliydi. Hem Süper Lig'i hem kupayı götüreceğiz."