Maç Sonuçları

Kupa şöleni A Haber'de

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının A Haber'de yayınlanmasını öngören naklen yayın sözleşmesini imzaladı.

Giriş: 21 Eylül 2012, Cuma 00:00 Güncelleme: 21 Eylül 2012, Cuma 00:02

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının A Haber'de yayınlanmasını öngören naklen yayın sözleşmesini dün imzaladılar. Yayıncı kuruluş A Haber'in binasında gerçekleştirilen imza törenine, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten de katıldı. Bir yıllığına Ziraat Türkiye Kupası naklen yayın haklarının A Haber'e verilmesini öngören anlaşma öncesinde konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Bu anlaşmanın hayırlı olmasını dilerim. Geçen sene Türk futbolunda olumsuzluklar yaşandı. Türk futbolu müşteri bulamazken Turkuvaz Medya Grubu Türk futboluna büyük katkılar sağladı. 81 ilin takımı bu sezon kupada mücedele ediyor. Buradaki en önemli ayrıntı amatör takımların da kupaya dahil olması" ifadesini kullandı.

İMZA TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başkan Demirören, "Geçen sezon 57 olan takım sayısını, bu sezon 156'ya çıkardık. Yine geçen sezon 56 olan maç sayısı bu sezon 177. Projeye destek veren sponsorlarımıza, kupa maçlarının iddaa programına dahil olmasını sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a ve Spor Toto Teşkilatı'na çok teşekkür ederim" dedi. Başkan Vekili Ufuk Özerten de "Türkiye Kupası'nda bu sezon 8 tur oynanacak" diye konuştu. Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak ise "Öncelikle Türk futboluna 'Hayırlı olsun' demek istiyorum. Geçen sezon zorlu ve sıkıntılı bir süreç yaşadık. Bu süreçte geçen sene Turkuvaz Medya olarak Türk futboluna katkı yapmaya çalıştık. Bu sezon da aynı katkıyı yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Turkuvaz Medya Grubu Başkan Vekili Serhat Albayrak, naklen yayın sözleşmesini imzaladılar.

ZiRAAT BANKASI iLE DEVAM
Naklen yayın sözleşmesinin ardından Türkiye Kupası'na sponsor olan Ziraat Bankası ile A Haber arasında törenle imzalar atıldı. İmza öncesi konuşan Ziraat Başkanı Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Türkiye Kupası'na sponsor olarak destek vermekten gurur duyuyoruz" dedi. Daha sonra Hüseyin Aydın ve Serhat Albayrak, sponsorluk anlaşmasına imza attı. Böylece Türkiye Kupası'nın adı, yeniden Ziraat Türkiye Kupası oldu.