Maç Sonuçları

Karabük parladı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Boluspor engelini geçen kırmızı-mavililer, yarı finalde F.Bahçe ile eşleşti

Giriş: 13 Nisan 2012, Cuma 00:00 Güncelleme: 13 Nisan 2012, Cuma 00:57
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin rakibi Kardemir Karabükspor oldu: 1-0. Ankara 19 Mayıs'taki çeyrek final mücadelesinde, Boluspor'u İlha Parlak'ın golüyle mağlup eden kırmızı-mavililer, yarı finale yükseldi. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 70'inci dakikasında Cernat ile bir penaltı atışından yararlanamayan Karabük, günün başarılı ismi kaleci Atacan'ı İlhan Parlak ile yıkarak kupada yoluna devam etti. Cernat'ın penaltısını kurtaran Atacan, birçok pozisyonda kalesinde devleşerek farkın açılmasını önledi.

TURU GEÇMEK ÖNEMLİ
Karabük Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Tarihimizde ilk defa yarı final oynayacağız" diyerek başladığı sözlerini şöyle tamamladı: "Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bolusporu da tebrik ediyorum. Buraya kadar gelmeleri büyük başarı. Önemli olan turu geçmekti."

DRAMATİK BİR MAÇTI
Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya "Bizim açımızdan son derece dramatik bir maç oldu" dedi. Kaya, Mevlana'nın 'Yarın yeni bir şey söylemek lazım' sözünü söyleyerek, "Biz de bu söze uygun davranacağız. Önümüze bakacağız" diye konuştu.