Maç Sonuçları

Aydın:Moral bulmak istiyoruz

Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Aydın:''Gaziantepspor maçını kazanarak tur atlamak ve lig öncesi moral bulmak istiyoruz''

Giriş: 11 Ocak 2012, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 11 Ocak 2012, Çarşamba 13:54
Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe maçında yarın sahasında Turkcell Süper Lig ekibi Gaziantepsor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'un kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, Gaziantepspor maçını kazanarak tur atlamak ve lig öncesi moral bulmak istediklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantespor'un çok kaliteli bir ekip olduğunu belirterek, ''Ligde son maçında Fenerbahçe karşısında 10 kişi kaldıktan sonra kaybetti. Kadro olarak çok önemli oyunculara sahip. Bizde iyi bir hazırlık döneminin ardından bu hafta sonu lige giriş yapacağız. Ancak kupaya da çok ciddi bakıyoruz. Hazırlıklarımızı tam kadro tamamladık. Gaziantepspor maçını kazanarak tur atlamak ve lig öncesi moral bulmak istiyoruz''dedi.

Kupada final oynamanın hayalcilik olacağını kabul ettiklerini ifade eden Aydın, ''Ancak kupa çok değerli. ekonomik anlamda ve moral açısından takımlara kazandırdığı çok önemli şeyler var. Gidebildiğimiz en üst nokta neresiyse o basamağa kadar çıkmak hedefindeyiz. Ancak hedefimiz süper lig ve önceliğimiz ligde başarılı olmak. Gazinatepspor galibiyetinin lig öncesi ciddi moral olacağına inanıyorum'' diye konuştu.