Maç Sonuçları

"Kupa maçı bizim için çok önemli"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: ''Kayserispor ile oynayacağımız kupa maçı bizim için çok önemli''

Giriş: 10 Ocak 2012, Salı 00:00 Güncelleme: 10 Ocak 2012, Salı 10:18

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarın Kayserispor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'de ilk dönemi hedefledikleri yerde bitirdiklerini ve Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Antalya kampının son gününde Kasımpaşa ile oynadıkları hazırlık maçını 1-0 kazandıklarını hatırlatan Hamzaoğlu, ''Bizim için galibiyetten daha önemli olan, sahada oynanan futboldu. Oyundan son derece memnunum. Şimdilik her şey iyi gidiyor. İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'' dedi.

Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Kayserispor ile karşı karşıya geleceklerini ifade ederek, ''Kupa maçı bizim için çok önemli, çok ciddi bir sınav olacak. Rakibimiz, Süper Lig'in iyi takımlarından. Kazanmayı çok arzu ediyoruz'' diye konuştu.

Takımdaki oyuncuların sağlık durumları hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, Mustafa Aşan'ın takımla çalışmalara başladığını, hafif sakatlıkları bulunan Sertan, Emrah Eren ve Kürşat'ın takımla çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.