Maç Sonuçları

Şölen başlıyor

Kupa maçlarını bu sezon atv ve A Haber ekranlara getirecek Şifresiz izlenecek karşılaşmalar HD kalitesiyle yayınlanacak. Aydınlar, Turkuvaz Medya Grubu'na teşekkür etti

Giriş: 29 Aralık 2011, Perşembe 00:00 Güncelleme: 29 Aralık 2011, Perşembe 01:34

DEV SPONSORLUK İMZASI
Bu sezon atv ile A Haber'in yayınlayacağı 50. Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur kuraları dün çekildi. Ataköy Olimpiyatevi'ndeki kuradan önce kupanın yayın ve isim hakkını 1 yıllığına alan Turkuvaz Medya Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak ile Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Aydınlar, Türk futbol ekonomisine katkı sunacak yeni bir grubun aralarına katıldığını belirterek, "Turkuvaz Medya Grubu'na teşekkür ediyorum. Türkiye Kupası'nın yayın ve isim sponsorluğunu Turkuvaz Medya Grubu'na verdik.

MAÇLAR 10-11-12 OCAK'TA
Kendileri de 2 yıldır isim sponsorluğunu yapan Ziraat Bankası ile anlaştı. Bu yıl grupları kaldırdık. Çeyrek finalden itibaren çok heyecanlı maçlar izleyeceğimizi ümit ediyorum" dedi. Kupada 32 takımın eşleştiği 3. tur maçları 10-11-12 Ocak'ta oynanacak. Tek maç eleme sisteminde yapılacak karşılaşmalar, normal süre berabere biterse 15'er dakikalık 2 devre uzayacak. Eşitlik yine bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek. Maçlarda tribün hasılatının yüzde 60'ı kazanan takıma, yüzde 40'ı ise kaybeden takıma verilecek.