Maç Sonuçları

Türkiye Kupası yayın hakları Turkuvaz'ın

Futbolda Türkiye Kupası'nın yayın hakkı ve isim sponsorluğunu, 1 yıllığına Turkuvaz Medya Grubu aldı. 50. kupanın sahibini bulacağı maçlar ATV ve A HABER'den yayınlanacak, tüm maçların maç öncesi ve sonrası gelişmeleri ise her zaman olduğu gibi Fotomac.com.tr'de olacak.

Giriş: 28 Aralık 2011, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 28 Aralık 2011, Çarşamba 15:07
Ataköy Olimpiyatevi'nde düzenlenen törende, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Aydınlar, bugün Türk futbol ekonomisine katkı sunacak yeni bir grubun aralarına katıldığını belirterek, ''Turkuvaz Medya Grubu'na teşekkür ediyorum. Türkiye Kupası'nın yayın ve isim sponsorluğunu Turkuvaz Medya Grubu'na verdik. Kendileri de son 2 senedir isim sponsorluğunu yapan Ziraat Bankası ile anlaştı. Bu sene Ziraat Bankası'nın 3. isim sponsorluğu olacak. Ziraat Bankası'na teşekkür ederiz. Bu kupa onlarla da özdeşleşiyor'' dedi.

Bu sene kupanın statüsünde değişiklik yaparak, grupları kaldırdıklarını vurgulayan Mehmet Ali Aydınlar, ''Kupada tek maç eleme sistemine göre toplam 57 maç yapılacak. Kupaya 56 takım katılıyor. Çeyrek finalden itibaren çok heyecanlı çok nitelikli, kaliteli maçlar izleyeceğimizi ümit ediyorum. Bu işbirliğinin hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

Serhat Albayrak ise Türk futbolunun, geçtiği problemli süreçte tekrar Türk futbolseverine ve Türk kamuoyuna güzel bir şekilde sunumu için tüm medya grubu olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydederek, ''Sadece yayınlarla değil, yaptığımız gazetecilikle de tekrar Türk futbolunun Türkiye'de ve dünyada etkin olması için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Konuşmaların ardından Aydınlar ve Albayrak, sponsorluk sözleşmesini imzaladılar. Törene TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan da katıldı. Aydınlar ve Arıboğan, imza töreninin ardından Ataköy Olimpiyatevi'nden ayrıldı.