Maç Sonuçları

G.antep B.şehir Belediyespor'dan iddialı açıklama

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen, her takımla oynayabilecek güçte olduklarını savunarak, ''Bizim için Beşiktaş, Galatasaray ya da Fenerbahçe fark etmez'' dedi.

Giriş: 28 Aralık 2011, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 28 Aralık 2011, Çarşamba 19:03
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekiminde Beşiktaş ile eşleşmelerini AA muhabirine değerlendiren Göksen, takımına güveninin sonsuz olduğunu, sahaya güzel futbol için çıkacaklarını söyledi.

Bütün takımların aynı torbada olmasını arzu ettiklerini ifade eden Ünal Göksen, ''Bizim için Beşiktaş, Galatasaray ya da Fenerbahçe fark etmez. Bütün takımlara eşit davranılmasını istedik. Ancak, Spor Toto Süper Lig, Bank Asya 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig takımları farklı torbalarda değerlendirildi. Beşiktaş'a karşı oynayacağımız için 10 kişiyle defansa kapanmayacağız. Güzel futbol adına çıkıp oynayacağız. Sahada futbolun güzelliğini yansıtmak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Gaziantep'i, bu yıl 50'ncisi düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. turunda temsil eden takımlardan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Beşiktaş ile Gaziantepspor da Çaykur Rizespor ile eşleşti.