29 Ağustos 2016 | Pazartesi

Eserinizle gurur duyun!

Ülker Stadı'nın tribünlerindeki büyük boşluklar, gelen taraftarın da coşkusunun yetersiz oluşu beni şaşırtmadı. Çünkü Fenerbahçe taraftarı kaliteli ve seyir zevki olan bir futbol istiyor takımlarından.
Bunu başaramayan Pereira gitti ama Advocaat'ta da belli ki şu ana kadar bir ışık görememiş Fenerbahçe taraftarı.
Sanki bu takım şampiyonluk yarışına havlu atmış gibi bir görüntüsü var; tribünlerin ve sahadaki sarı lacivertli futbolcuların.
Kayserispor karşısında bile rakip kaleye ilk şutunu 17'de attı Fenerbahçe.
Van Persie bir var bir yok.
Emenike en uçta. Ama bal yapmayan arı gibi. Pereira'nın prensi De Souza, Advocaat'ın gelişi ile forma yüzü göremiyor.
Fenerbahçe uzun toplarla hücum aksiyonlar gerçekleştirmeye çalıştı.
Maçin ilk yarısında 4 gol var. 4 gol de duran toptan.

Aynı golden 2 tane yedi
Özellikle Kayserispor'un attığı 2 kopya gol var ki Fenerbahçe savunması seyretti bu golleri. Deniz Türüç ortalıyor, Welliton kafayı vuruyor. Fenerbahçe gibi şampiyonluğa oynayan bir takım aynı maçta iki kez böyle 2 kopya gol yemez.
Kjaer'in frikik golü muhteşemdi.
Ama aynı Kjaer 38'de takımını 10 kişi bıraktı. Hakem Serkan Çınar kırmızı kartta doğru karar verdi. Ancak ilk yarıda Deniz Türüç'ün Van Der Wiel'e yaptığı faule sarı kart çıkarmalıydı.
İlk yarıda iki takım da orta sahaları çok hızlı geçti.
Welliton ve Nakoulma, Fenerbahçe savunmasına nefes aldırmadı. Fenerbahçe'nin pas kalitesinin artması lazım.
Final paslar yerini bulmuyor ve pas hataları yüzünden Fenerbahçe topu hızlı çeviremiyor.
Eskiden Anadolu takımları "dört büyükler"e karşı kaybetmemek için oynuyordu. Özellikle bu sezon kazanmak için sahaya çıkıyorlar.

RVP 1. forvet olmalı
Dakikalar 53'ü gösterirken Van Persie, Fernandao ve Aatıf ısınmaya gidince bu işte bir yanlışlık yok mu diyor insan... Çünkü Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki gollerini Kjaer ve Ozan atmıştı.
Ve Emenike de çok etkisizdi ilk yarıda. Advocaat, önce Fernandao'yu sonra da Van Persie'yi oyuna alarak çift forvete döndü 10 kişi oynamasına rağmen.
Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra daha etkili oynarken, bir kişi fazla oynayan Kayserispor ise son dakikada golü buldu. Ama oyunu bırakmayan Fenerbahçe uzatmalarda Alper ile 1 puanı kurtardı.
Advocaat'ın forvet konusunda artık bir seçim yapması gerekiyor. Yoksa Hollandalı hocanın bu kararsızlığı sürerse, Fenerbahçe daha ligin başında yarışta çok geride kalır.
Bu takımın birinci forveti Van Persie olmalı. Pereira gitti de ne değişti?
Van Persie hala yedek, Fenerbahçe hala kötü oynuyor. Bu anlayış ile ilerleyen maçlarda bu seyirciyi de arkasında bulamaz Fenerbahçe...
Medyayı, yazarları, muhabirleri hedef gösteren bir anlayışın ürününü izledik dün gece...
Eserinizle gurur duyun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor