21 Ağustos 2016 | Pazar

Olumlu sinyaller var ama!

Buruktur vedalar... Hele de sana yıllarca hizmet etmiş, tarih sayfalarında yerini almanı sağlamış, Türkiye'de futbol denince akla gelen ilk kelimelerden biri olan Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na veda ediyorsan, sanki içinden bir parça kopuyor.
Trabzonspor geçtiğimiz sezon 6 gol yediği Kasımpaşa maçına farklı bir psikoloji ile çıktı. Hem o mağlubiyetleri unutturmak, hem de yeni sezonda taraftarlarına iyi bir görüntü vermek isteyen takımın, ilk maçta bu yönde çok olumlu sinyaller verdiğini söylemek mümkün.
Rakibi baskı altına alan Trabzonspor'da bir orkestra şefi vardı sahada. Bu şefin adı Mehmet Ekici'ydi. Savunmada ise Durica, agresifliğinin yanı sıra yaşını hiç yansıtmayan atletik yapısı ile bir sigorta gibi görev yaptı.

ONAZİ NOKTA TRANSFER
Maçın genelinde parantez açılması gereken isim Onazi'ydi. Bir dinamo gibi çalışan Onazi, attığı güzel iki golün yanı sıra, istekli futboluyla isabetli bir transfer olduğunu ilk resmi maçında gösterdi. Yıllık 1 milyon euro'ya böyle oyuncuyu oynatabilmek ve transfer etmek de ayrıca parantez açılması gerekin bir durum.
İlk maç için göze hoş gelen, ofansif yönü yüksek, kanatları iyi kullanan futbol anlayışı ile mücadele eden Trabzon'da aksayan bir iki bölgeye takviye yapılması şart...
Bu takviyelerle ısıran ve zevk veren futboluyla Trabzonspor; taraftarının gönlünü kazanacak ve ligdeki itibarını geri alacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor