14 Kasım 2014 | Cuma

Gülen yüzler

Kısa sürede başarı beklentisi içerisinde olan yönetimin Ersun Yanal hamlesi beraberinde bazı eleştirileri getirse de bunlara cevap verecek kişi Ersun Yanal'dır.
Ancak bu cevap sözle değil oynatılan futbolla olmalı. İşte bu noktada Ersun Yanal'ın hücum futbolunu beğenmeyecek çok az kişi vardır. Halilhodzic'in 'Önce yemeyelim' anlayışının aksine, 'Önce gol atalım' mantığını benimseyen Yanal'ın bu anlayışı hiç kuşku yok ki daha şimdiden futbola aç olan taraftarların yüreğini okşamaya başladı.
Ancak asıl değişim futbolcularda yaşandı. Halilhodzic'in disiplinli ve defansif oyun anlayışından kurtulan futbolcular ilk idmanda özgürlüğe kavuştu.

Yanal takımı toparlamalı

Futbolcuların yüzlerindeki tebessümü görmek için eski ve yeni fotoğrafları karşılaştırmak yeterli aslında. Yanal'ın oyuncularla yakın diyalog kurma çabaları bu olumlu havayı etkiledi.
Kendilerini daha özgür hisseden oyuncular da bireysel yeteneklerini daha kolay sahaya yansıtabileceklerine inanıyor.
Yanal'ın yapması gereken ise kadro dışı bırakılan oyuncular dahil birçok gruba bölünen bu takımı toparlamak. İşte bu noktada camianın da takımı tam olarak sahiplenmesi gerekiyor.
Çünkü artık geçmiş, geçmişte kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor