25 Haziran 2016 | Cumartesi

Serdar Aziz istenmedi!

Beşiktaş transferde ince eleyip sık dokuyor... Taraftar da aynen geçen sezon olduğu gibi sabırsızlanıyor...
Oysa acele etmeyi gerektirecek bir durum yok...
Transfer yapılacak bölgeler belli, isimlerin yüzde 99'u net, yapılan görüşmelerde her mevkiide en az iki isimle anlaşma zemini bulunmuş durumda... Buna rağmen yönetim acele etmiyor çünkü bazı isimlerle daha iyi rakamlarla işi bitirme şansları var...
Bazen de kuş kafesten kaçıyor; Serdar Aziz gibi... Gerçi Serdar Aziz için istenen 4.5 milyon euro nakit artı üç futbolcuyu Beşiktaş asla vermezdi, Şenol hoca çok istemesine rağmen yönetimin bu konudaki tavrı netti. Yani, elden kaçan bir kuştan çok, şartları nedeniyle istenmeyen bir kuş söz konusuydu.

Fabricio ve Boyko
Genel olarak Beşiktaş'ın transferdeki tavrını doğru bulmakla beraber kaleci Fabricio konusunda çıkan İspanya kaynaklı dedikodular kafa karıştırdı. Boyko'nun henüz istenen rakamı verecek kulüp bulamaması da cabası. Sanırım Boyko ve menajeri de burada "bekle gör" stratejisi uyguluyor. Onlar da biliyorlar ki Fabricio geldikten sonra Boyko'yu elde tutmak lüks olur. Hal böyle olunca Beşiktaş'ın bonservis konusunda yumuşayacağı ihtimalini kovalıyorlar.
İşte tam bu noktada ben de Beşiktaş yönetimini eleştiriyorum. Madem bu kadar ince eleyip sık dokuyor ve tüm detayları hesap ediyorsunuz o zaman kaleci konusunda neden acele ettiniz?
Fabricio'yu alarak Boyko konusunda elinizi açık etmiş olmadınız mı?

Karışıklık sürecek
Gökhan Töre konusunda da siyah-beyazlı yönetim bildik stratejisini uyguluyor.
Yani bekleyerek fiyat arttırma niyetindeler.
Bence yönetim asıl bu transferin sonlanmasını bekliyor ve oradan gelebilecek parayla diğer transferlerde çıta biraz daha yükseğe konulabilir.
Uzun sözün kısası, Serdar Aziz'i almayıp Fabricio'yu alan Beşiktaş biraz kafa karıştırmış durumda.
Töre konusu netleşene kadar da bu kafa karışıklığı sürecek gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor