01 Mayıs 2016 | Pazar

3 final haftası

Bilinçli bir oyuncu grubu final haftalarına girildiğinde, hırsından, azminden hiçbir şey kaybetmezken bu özelliklerin yanına özgüven ve akıl da eklemeyi bilir.
Dün, ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor karşısında Beşiktaş takımı bu özelliklerin tümünü sergiledi.
Hırslı, istekli ve azimliydiler ama aynı zamanda öz güvenle hareket edip akıl yolunu takip ettiler.
Atılan her golden sonra yaklaşık beş dakika oyunu soğutmak istemeleri bunun net kanıtı.
Önceki haftalarda izlediğimiz Beşiktaş attığı golün hemen ardından yenisini ararken ya rakibe pozisyon verir ya da gol yerdi. Yaşananlardan ders aldıkları aşikar.
Kayserispor maçını gerçek bir final gibi oynadılar, sürekli topun arkasındaydılar, Quaresma, Olcay, Oğuzhan ve Sosa dahi savunmaya destek verdiler. Oyunu sürekli kontrollerinde tuttular.
Quaresma'nın şovu tribünleri hareketlendirirken takım arkadaşlarına da özgüven aşıladı…

Yolları açık olsun
Gomez bulduğu ilk pozisyonda golü yaparak kilidi açtı ve ne kadar büyük bir golcü olduğunu bir kez daha kanıtladı. Penaltı mı? Bu Alman kolay golleri sevmiyor ama elbette bu mazeret değil, daha dikkatli olsa geceyi daha iyi tamamlardı.
Beşiktaş takım halinde iyi oynadı.
Savunmada hazırlık paslarını son derece dikkatli yaparken Atiba, Oğuzhan, Olcay ve Quaresma'nın geriye yanaşması da takım savunması adına harikaydı.
Nöbetci golcü Cenk'in golü ise gecenin en güzeliydi.
Ligin boyu iyice kısaldı. Beşiktaş'ın üç final haftası daha kaldı. O maçları da bu ciddiyet, azim, hırs ve istekle ve de akıl yolundan ayrılmadan öz güvenle oynarlarsa sezon boyunca verdikleri emeğin karşılığını alacaklardır.
Allah yollarını da, bahtlarını da açık etsin…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor