24 Mart 2016 | Perşembe

Bir hayalim var!

Tüm dünya terörle sarsılırken terörizme "sana teslim olmayacağız" mesajı vermenin bir yolu da sporun güzelliklerini kullanıp toplumlararası kenetlenmeyi sağlamaktır. O nedenle özel milli maçlar bugün her zamankinden daha önemlidir. Dolayısıyla Milli takımın oynayacağı İsveç ve Avusturya maçları hem teröre mesaj vermek hem de Paris'e hazırlanmak anlamında öneme sahiptir.
Fatih Terim lig yarışını sürdüren lider Beşiktaş ile ikinci Fenerbahçeli oyunculara ağırlık vereceği bu iki maçta kafasındaki iskeleti de test etme yansı bulacak.
Galatasaray'ın Avrupa'yı salladığı yıllarda iskeleti sarı-kırmızılı oyunculardan oluşan milli takımın dünya 3.'sü olduğunu unutmayalım. Euro 2016 da Terim'in kariyeri ve kendi rekoru olan Avrupa üçüncülüğünü egale etmesi ya da kırması için de büyük fırsat. Terim bu bilinçle teknolojik imkanları da kullanarak en doğru seçimleri yapmaya çalışıyor.

Oğuzhan yıldız olur
Terim bu turnuvanın yıldızının milli takımdan çıkabileceğinin de farkında, o nedenle Oğuzhan başta bazı oyuncuları özel olarak hazırlayacağı da kesin.
Bu bakışla bugünkü İsveç ve ardından oynayacağımız Avusturya maçları bir anlamda Euro 2016 ile ilgili hayallerimizin sınırını da belirleyecektir.
Dileğimiz sınırsız hayaller kuracak kadar güzel iki maç izlemek.
Milli takımın buna yapacak gücü var, motivasyonumuz iyi beklenen uyumu yakalarsak her rakip için korkulacak bir ekip haline gelebiliriz.
Savunması Fenerbahçe, forvet hattı Beşiktaş ağırlıklı bir Milli Takımın hayal dünyamızı genişleteceğini düşünüyorum.
Milli Takımla ilgili bir hayalimiz var ve peşinden koşmaya hazırız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor