19 Nisan 2015 | Pazar

Kartal coştu

Lige verilen zorunlu ara sonrasında hangi takımın, nasıl döneceğini kestirmek güçtür… Beşiktaş iyi başladı… Ligin bitimine artık 7 hafta var ve bu periyoda iyi başlamak önemliydi.
Beşiktaş hem 3 puan aldı, hem de suskun golcüleri moral buldu. Demba Ba, Pektemek ve Olcay'ın golle buluşması haftalardır yaşanan sıkıntının önümüzdeki periyotta yaşanmayacağının bir habercisi gibiydi.
Beşiktaş ilk dakikadan itibaren golü arayan takımdı. Önder Özen'in Kasımpaşa'sı bloklar arası mesafeyi kısaltmayı hedeflerken Kartal, sakin oynadı, kazanma iştahını dizginledi ve fırsat bulduğu anda da rakibin bıraktığı boşlukları iyi değerlendirdi. Sosa sahanın en iyilerinden biriydi, Demba Ba ve Olcay da o durağan görüntüleri üzerlerinden atmışlardı.

Adem Büyük yanlış yaptı
İlk golde takımın en iyi havacısı Sivok kafayla Pektemek'i iyi gördü. İkisi de "kafalarını" kullandılar özetle. İkinci gol öncesi Olcay'ın attığı feyk ve Demba Ba'nın topla buluşması harikaydı. Tıpkı Pektemek'in rakibinin üzerinden aşırttığı topu Olcay'ın gelişine kaleye göndermesi gibi. İkisi de güzel gollerdi, Motta'nın golü de öyle… Motta bilerek aşırtma bir vuruş yaptı. İyi goldü vesselam.
Sonuç olarak Beşiktaş ligin son düzlüğüne yüksek moral, bol gol ve üç puanla başladı… Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarını çok daha keyifle izleyecekleri kesin.
Eeee hak ettiler...
Demba Ba'nın "tatlı ofsayt" olduğu pozisyonda Barış'ın atılması hem hakem hatası, hem şanssızlık ama Adem'in tribünlere küfür etmesi asla şanssızlık değil!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor