03 Mart 2015 | Salı

Sosa, Emenike...

Memuru süslü avrat, çiftçiyi kuru inat yıkar misali İsmail Kartal'ı Emenike'yi kazanma sevdası; Bilic'i de Sosa tutkusu yaktı ve böyle giderse daha da yakacak. İsmail Kartal, Trabzonspor maçında tek kale oynamasına rağmen gol atamamasını hakeme mi bağlıyor bilemem, ama ilk bağlaması gereken kişi Emenike onu biliyorum Aynı şekilde Bilic, Eskişehirspor mağlubiyetini ve Balıkesir beraberliğini Avrupa yorgunluğuna bağlamasın boş yere. İlkinin sebebi rotasyon adı altında binanın ana kolonlarını kesmesi, ikincisinin ise sıfır rotasyonla sahaya çıkmasıdır.
Eskişehir'de, Liverpool maçının (ilk maç) en kötüleri Oğuzhan ve Sosa'yı birlikte sahaya sürüp, en sert deplasmanlardan birini, en kırılgan oyuncularla kazanma hayali kurdu. Yetmedi Veli ve Atiba'yı da bozdu o zorlu maçta. Yenilgi kaçınılmazdı zaten öyle de oldu. Hadi o bir yol kazası dedik Balıkesir maçında aklı başında bir rotasyon yapılacak mı diye bekledik yine hüsran…

Kafasına fena takıyor

Ana iskeleti koruyup, Atınç, Kerim, Tolgay ve Pektemek'i sahaya sürmek yeterdi yorgun takımı canlandırmak için. Bilic bunu da yapmadı. Forma bekleyen saydığım oyuncuları küstürmesi, formdan düşürmesi bir yana şampiyonluk yolunda da ağır bir yara aldırdı takımına.
Keza İsmail Kartal, Trabzon'dan sonra Akhisar maçında yine Emenike'yi kazanma derdine düştü ve şok bir yenilgi aldı.
Bazı teknik adamlar böyledir, kafalarına bir şey taktılar mı ondan kurtulmaları kolay kolay mümkün olmaz. Fenerbahçe şimdilik 3 maçta 7 puan kaybetti, Beşiktaş 2 maçta 5.
İsmail Kartal boş alan oyuncusu Emenike'yi doğru maçlarda kullanmayı öğrenemez, Bilic de rotasyon konusunda "Ya herro, ya merro" tavrından vazgeçmezse puan kayıplarının ardı arkası kesilmez.
Hafta sonu oynanacak maçlar da bu tezime dahildir

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor