02 Şubat 2015 | Pazartesi

Süzülerek zirvede

Zirvede Kartallar da, yılanlar da bulunur. Kartal süzülerek, yılan sürünerek zirveye çıkar, derler… Beşiktaş süzülerek zirvede bu çok net… Peki sürünerek çıkan var mı derseniz, bana sormayın, kendi vicdanınızla karar verin!
Rize maçında üç, F.Bahçe derbisinde bir derken dün de Mete Kalkavan sayesinde iki penaltısı güme gitti Kartal'ın!
Birinde Franco'yu ceza sahası içinde tekmelediler, diğerinde rakip savunmacının açık olan kolu topla buluştu.
Seyirci deplasmanı evine döndürmüş, takım sahada inanılmaz bir mücadele veriyor, Demba Ba, Gökhan Töre farkı ile yaşanan türlü türlü futbol güzellikleri var karşımızda… Kalkavan ortaya çalsa daha ilk 10 dakikada maç kopacak ama koparmıyor! İlk 45'te… Sağlı, sollu bindirmeler, Sosa, Töre, Ba ve Oğuzhan arasındaki seri paslaşmalar, harika bir gol ve kaçan bir sürü fırsat. İkinci yarı ona keza… Yine müthiş bir baskı, Töre'nin ortası, rakibin kolundan dönen top ve yine verilmeyen bir penalty daha… Derken Sinan'ın golüyle gelen eşitlik… Haydaaa!

Ba, hakemi de kurtardı
Sonra… Bugüne ayak-kafa affetmeyen Demba Ba sonunda bunu da yaptı ve sırtıyla gol atıp Kartal'ı da hakemi de kurtardı.
İyilerin en iyisi Gökhan Töre ve Sosa'ydı.
Veli'nin gayreti, Demba Ba'nın savunmaya, Serdar'ın hücuma yaptığı katkılar Kartal'ın diğer artılarıydı. Biliç'in doğru zamanda, doğru değişiklikler yaptı.
Bunca emeğe ragmen Kalkavan farkıyla az kalsın puan kaybediyordu Kartal… O nedenle Beşiktaşlı oyuncular her zaman bir gol fazla atmak zorunda olduklarını bilsinler; biri rakip, biri hakem hatalarını tolere etmek için!
Yoksa işler zor, benden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor