30 Ocak 2015 | Cuma

Üç yeni Kartal

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer'i ağırlarken doğal olarak gözler yeni transferlerdeydi...
O bakımdan üç yeni Kartal'la başlamak bizim için şart oldu...
Önce Tolgay, çünkü bu genç adam yüzünden Trabzon ve Beşiktaş birbirine girdi. Tolgay son derece teknik ve oyun zekası da müthiş. Araya attığı iki pas var ki daha fazlasını da yapabileceğini kanıtlayan cinstendi.
Peki Tolgay, Veli ya da Atiba'ya alternatif olabilecek bir fiziksel kapasiteye sahip mi derseniz, şu maçtaki görüntüsüyle zor derim. Oğuzhan ve Sosa'ya alternatif olur, hatta onları kesebilir de. Ama V.Atiba'yı bozabilmesi için daha iyi bir tempo yakalaması lazım.
Gelelim Opare'ye... Çok çabuk bir oyuncu. Ön tarafa çıkışları da hızlı.
Savunma tarafındaki becerilerini ise pek görmek mümkün olmadı. Çünkü karşısında zorlayacak bir rakip yoktu, o nedenle bekleyelim, görelim.

Furkan harika bir gol attı

Milosevic, maç boyu baskı görmedi dolayısıyla da zorlanmadı. Sakin ve soğukkanlıydı. İkili mücadelelerde nasıldır, geriden oyun kurma becerisi var mıdır, bu sorular şimdilik cevapsız.
Gelelim maça... İlk 45'te uyuduk desek yeridir. Necip'in golü dışında pozisyon bile yoktu ki, gol de duran toptan geldi zaten. Kerim'in hareketlendirme çabaları, Sosa ve Tolgay'ın araya pasları koca devrenin ender güzelliklerindendi. Bu bölümde Sarıyer'in de hiçbir şey yapmadığının altını da çizmek gerek. İkinci yarı nispeten daha hareketli bir Beşiktaş izlerken, Sarıyer de ayak uydurmaya çalıştı. Kartal'ın 2. yarıdaki gayreti, Gökhan ve Demba Ba'nın girmesiyle etkili bir baskıya dönüştü. Genç Furkan'ın harika golünün ardından, yeni transfer Tolgay siftah yaparak, perdeyi kapattı. Uzun sözün kısası Kartal, kupada da yoluna devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor