28 Kasım 2014 | Cuma

Komşu ikramı!

Gökten elma yağsa Beşiktaş'ın başına taş düşecek... Nerede kötü bir zemin varsa Beşiktaş'ın karşısına çıkıyor. Yetmedi bir de, yağmur, çamur… Asteras Stadı'nın zemini öylesine kötü ki, çim değil sanki yosun… Kaydırak misali kayıyor, ayakta durabilene aşk olsun.
Asteras, yıllık 10-12 milyon dolar bütçeyle kendi yağıyla kavrulan bir kulüp. Arjantinli oyuncuları toplamış ve bir uyum yakalamışlar. İyi mücadele ediyorlar. Maçın başlarında ciddi baskı kurup pozisyonlar buldular. Düşmekten fırsat bulduğu anda iyi paslarla rakip kaleye giden Beşiktaş ilk ciddi atağında golü buldu. Gökhan Töre'nin adrese teslim pası ve Demba Ba'nın müthiş vuruşuyla perde açıldı.
Aynı Demba Ba, attığından kabte kat kolay pozisyonda topu dışarı gönderince "Nazar değdi" demeden edemedik.
Asteras'ın daha çok topla oynadığı bölümde Olcay Şahan maçtaki tek hareketini yaptı ve penaltı kazandırdı.
Penaltıda topun başına Demba Ba değil o anda verilen kararla Gökhan Töre geçti. Bunu neden yaptı anlamadık ama iyi kullandı.
Yine de attıkça atan Demba Ba'nın hızını kesmese daha iyi olurdu.


Onlar pişirdi, biz yedik
İki farkı bulduktan sonra Siyah-
Beyazlı oyuncuların "kazandık havasına" girmeleri büyük hataydı. Nitekim golü yediler ve bir de Atiba gitti o arada. Atiba gibi oyuncu itirazdan nasıl önce sarardı, sonra kızardı anlamak mümkün değil.
Sonra vergelsin panik! Maalesef Beşiktaş bunu hep yapıyor, rahat batıyor bazen Siyah-Beyazlı oyunculara.
Aktif dinlenme nedir, oyun nasıl soğutulur, rakip nasıl uyutulur haberleri yok. Aksine uyuyan aslanı uyandırmayı beceriyorlar her seferinde.
Öyle koptular ki oyundan ikinci golü yetemeleri kaçnılmazdı, yediler de… Ne diyeyim helal olsun!
Yine de sevinmeliyiz bu puan gruptan çıkmaya yeti, çünkü şu kolayladığımız maçı kaybetmeyi de başarabilirdik.
Komşu pişirdi, biz yedik özetle!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor