24 Kasım 2014 | Pazartesi

V.AtiBA varsa sorun yok

Bilic'in yerinde olsam Necip'in yerinde genç Atınç'ı tercih ederdim ama yük onun omuzunda.
Kaldı ki, risk alıp görev verdiği Necip maç golsüzken çizgiden bir top çıkardı ve ikinci golün de asistini yaptı. Yani Bilic'i mahcup etmedi. İlk yarıdan büyük keyif aldım... 10 dakika içinde karşılıklı 7-8 pozisyon oldu. Özgür Yankaya'nın vermediği bir net penaltı var, verdiği de netti. Demba Ba ikinci golde Burak Yılmaz'a ofsayttan nasıl kaçılacağının dersini verir gibiydi, tam Necip topa vuracağı sırada rakibinin arkasına geçti, ofsayttan kurtuldu. Bildiğin saklambaç oynadı.
Sosa müthiş bir yetenek, kanat ya da orta fark etmiyor, iyi bindiriyor ve ceza sahasına adeta bomba atıyor. Ortaları Hagivari.

Takımı öne taşıdılar
Tabelaya iki farkı yazdırınca oyunu rolantiye alan Beşiktaş, Bilic'in doğru zamanda yaptığı, doğru değişikliklerle tekrar yüklenmeye başladı. Taze kan olarak alınan Olcay ve Oğuzhan takımı etkili şekilde öne taşıdılar.
Maçın başlarında Beşiktaş'la dişi dişe, kora kor bir mücadeleye giren Kasımpaşa daha sonra oyundan düştü. En çok Donk'un eksikliğini hissettiler. Mert'in yaptığı penaltı tek kelimeyle acemiceydi. Scarione ve Adem Büyük kayıptılar.
Babel de yalnız kaldı.

Tribünleri mest etti

Gelelim temel taşlara... V.AtiBA varsa Beşiktaş eksik değildir diyen bu satırların yazarı, dünkü galibiyette de en büyük payın bu üçlüye ait olduğunu düşünüyor. Veli ve Atiba orta alanda üstünlük sağladı, Demba Ba ise ön tarafta bitiricilik görevini layıkıyla yaptı. Dahası yine tribünleri mest etti.
Ne diyelim ayağına sağlık.
Beşiktaş rakibine üç net pozisyon verdi ve bu çok normaldi. Çünkü Cenk ve önündeki dörtlü ilk kez birlikteydiler.
Uyumsuzluk yaşamaları sürpriz değil bana göre yine de iyi idare ettiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor