24 Ekim 2014 | Cuma

Türkiye'nin gururu Beşiktaş

Avrupa Kartal'ı bambaşka… Ayağa oynayan, alan daraltan, kontrataklara müthiş çabuk çıkan bir takım bu… Partizan karşısında yine aynı manzara vardı, rakibe pozisyon vermek şöyle dursun top göstermeden, kendi oyununu oynayan, akıllı, etkili Beşiktaş, ezdi geçti… Gökhan Töre müthişti, önde top tutu, adam eksiltti, gol attı, şut attı, daha ne yapsın! Demba Ba bildiğiniz gibi; atıyor golünü gidiyor secdeye… Bunlar Beşiktaş'ın dün geceki kenar süsleri bir de her maçın başrol oyuncuları var; V.Atiba… Beşiktaş orta sahasında bu ikili varken rakibin kim olduğu çok fark etmez, ezip geçer Kartal.
Günümüz futbolunun şifresi orta saha!
Her şey orada olup bitiyor, bu bölgede ne kadar güçlüyseniz rakip savunmadan dönen topları o kadar çok alıyorsunuz.
Aynı şekilde orta alandaki gücünüzle doğru orantılı olarak savunmanız rahatlıyor ya da bunalıyor.
Beşiktaş savunması bu anlamda çok şanslı çünkü önlerinde V.Atiba var.
Kartal'ın

UEFA'da önü açık
Bu şartlarda Beşiktaş'ın grubu lider bitirmesi normal sonuç olur. Ondan sonra ara transferde yapılacak iki doğru takviyeyle UEFA'da gidebileceği yere kadar gider Kartal.
Elbette Avrupa arenasında kazanılan zaferler ligdeki durumu da olumlu etkileyecektir.
Stadı yok, derdi çok ama yüreği kocaman bu Kartal'ın… 80'de başlayan özkaynak devrimiyle bin dert arasında destanlar yazan takım Miliç'le yeniden doğmuştu, şimdi Biliç'le benzer bir yükselişe geçti kartal. Tutabilene aşk olsun.
DİKKAT!: Partizan'ın müthiş bir taraftarı var biz gol attıkça onlar coştular… Bir ara "Biz golleri kime atıyoruz!" diye düşünmedim değil… Hiç susmadılar, gerçekten müthiştiler.
FİNAL: Birileri 4. Yıldız peşinde koşa dursunlar Beşiktaş her Avrupa maçını 5 yıldızlık oynayarak Türkiye'nin gururu olmayı sürdürüyor. Yolları açık ola.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor