20 Ekim 2014 | Pazartesi

Söke söke

İyi bir zemin, dolu tribünler, harika bir futbol atmosferi, keyifli bir maç, müthiş bir kaleci (Ertuğrul) ve harika bir mücadele ve baskısıyla rakibi bunaltan bir Beşiktaş!
Kartal bu ligin en iyi futbolunu oynuyor, kazansa da, kaybetse de, berabere kalsa da keyif veriyor. Yediği gole karşılık 5 net pozisyonu ve bir de verilmeyen penaltısı var.
Gollük pozisyonların 4'ü kaleci Ertuğrul'a, biri direğe takıldı. Beşiktaş buna rağmen bıkmadan, usanmadan baskı uyguladı, rakip sahaya kamp kurdu. Etkisiz eleman konumundaki Kerim çıkıp Oğuzhan girince baskının üzerine akıl da eklendi.
Sonra… Sonrası malum Demba Ba sahne aldı ve geceyi aydınlattı… Demba Ba her eve lazım… Kaleye yüzü dönükmüş, sırtı dönükmüş pek fark etmiyor, çok çabuk dönüp koca ayağıyla çakıyor tavana. İlk golde raket gibi kullandı ayağını, ikinci de ona keza.
Büyük futbolcu, büyük golcü…

Müthiş baskı yaptı
İşin ilginç yanı Beşiktaş öne geçtikten sonra o müthiş baskıyı bıraktı ve oyunu rölantiye almaya kalktı… Derken Sivas'ın beraberlik golü geldi… Sonra aynı film yine sahnede; müthiş bir baskı, harika paslaşmalar sonrası Demba Ba'nın sıradışı asiti ve Olcay'dan müthiş bir gol daha. Özetle Beşiktaş bulduğu pozisyonlar gereği farklı kazanabileceği bir maçı başta Ertuğrul olmak üzere Sivas'ın müthiş direnişi nedeniyle çok zorlanarak kazandı.
Gecenin en iyileri kaleci Ertuğrul ile birlikte Demba Ba ve Gökhan Töre'ydi… Olcay Şahan'a gelirsek, iyi oynadığını da görmedim, kötü gol attığını da.
Vasat ya da kötü oynayıp harika goller atıyor. Garip bir sihir var bu çocuğun ayaklarında.
Mete Kalkavan kardeşim; ya bilinen kuralları uygula ya da bırak bu işi... Cicinho iki kez atılırdı atmadın, Beşiktaş'ın net penaltısını vermedin, Demba Ba'nın ikinci ve Hakan Arslan'ın gollerinden önce elle oynama var ikisini de görmedin… Hakemlik adına ayıp ettin vesselam.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor